Βραβεία SAG: Ο Μάικλ Κίτον ξέσπασε σε δάκρυα για τον ανιψιό του που πέθανε από ναρκωτικά

Βραβεία SAG: Ο Μάικλ Κίτον ξέσπασε σε δάκρυα για τον ανιψιό του που πέθανε από ναρκωτικά

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά τη βράβευσή του, ο 70χρονος ηθοποιός «λύγισε» όταν αναφέρθηκε στον ανιψιό του

michael-keaton-screenshot
Ο Μάικλ Κίτον αποδέχθηκε με χαρά και τιμή το βραβείο SAG για την εξαιρετική του ερμηνεία στην τηλεοπτική σειρά Dopesick, ωστόσο όταν θυμήθηκε τον ανιψιό του που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2016, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

H μίνι σειρά Dopesick, στην οποία πρωταγωνίστησε ο ηθοποιός, εξετάζει πώς μια εταιρεία πυροδότησε την χειρότερη επιδημία ναρκωτικών στην ιστορία της Αμερικής.

Η σειρά μεταφέρει τους θεατές στο επίκεντρο της μάχης της Αμερικής με την εξάρτηση στα οπιοειδή φάρμακα, από τα γραφεία των μεγάλων φαρμακευτικών, την αναστατωμένη μεταλλευτική βιομηχανία της Virginia, μέχρι και τους διαδρόμους της Δίωξης Ναρκωτικών.

dopesick



Καθώς ο Κίτον πήγε να παραλάβει το βραβείο του, αστειευόταν επειδή άργησε να επιστρέψει από την τουαλέτα και φαινόταν αρκετά άνετος. Όταν όμως τα γέλια υποχώρησαν, ο ηθοποιός μοιράστηκε πόσο «ευγνώμων» ένιωσε, που ήταν μέρος μιας παραγωγής που δημιουργεί «σκέψη, συνομιλία και πραγματική αλλαγή».

Ο Μάικλ Κίτον άρχισε να βουρκώνει όταν αφιέρωσε το βραβείο SAG στον ανιψιό του, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης και ηρωίνης: «Αυτό είναι για τον ανιψιό μου, τον Μάικλ, και την αδερφή μου, την Παμ. Έχασα τον ανιψιό μου τον Μάικλ από ναρκωτικά και με πονάει. Στην αδερφή μου Παμ, ευχαριστώ», είπε με τρεμάμενη φωνή, καθώς κρατούσε το αγαλματίδιο.



Νωρίτερα, ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο 60 Minutes για τον θάνατο του ανιψιού του, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που κατάφερε να παίξει έναν ρόλο που σχετίζεται με ένα τόσο προσωπικό θέμα. Όπως ανέφερε, προσπάθησε να «αφαιρέσει το συναίσθημα», προκειμένου να επικεντρωθεί στη δουλειά του.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Dopesick

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Καθαρές λύσεις και «αλλαγή παραδείγματος» από Μητσοτάκη στην πολιτική ασφάλειας

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Bianca» - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα

Θα πατήσει ο Πούτιν το «κόκκινο κουμπί» για την ισχυρότερη πυρηνική βόμβα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης