Γη της Ελιάς - Spoiler: Η Χρύσα Παππά αποκάλυψε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Γη της Ελιάς - Spoiler: Η Χρύσα Παππά αποκάλυψε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Η ηθοποιός μίλησε για την είσοδό της στη σειρά, δίνοντας λεπτομέρειες για τον νέο έρωτα που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στην Εύα Δήμα και τον Στάθη Καπερνάρο - Δείτε βίντεο

xrisa-pappa
Η Χρύσα Παππά μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την είσοδό της στη «Γη της Ελιάς» και το ρόλο που ενσαρκώνει.

Η ηθοποιός υποδύεται την Εύα Δήμα, μία πολιτικό μηχανικό που έφτασε στη Μάνη και ερωτεύεται τον Στάθη Καπερνάρο.

Στη σειρά, ο Στάθης ανταποκρίνεται στον έρωτά της και είναι ειλικρινής μαζί της. Της μιλά από την πρώτη στιγμή για τον γάμο του με την Αρετή αλλά και τον έρωτά του με την Ιουλία.

Για τη σχέση που θα έχει η Εύα Δήμα με την Αρετή και την Ιουλία, η Χύσα Παππά αποκάλυψε: «Δεν αντιδρά καλά η Αρετή όταν το μαθαίνει, αλλά και η Εύα είναι τσαμπουκαλού και δεν τα παρατάει. Θα υπάρξει μία καλή κόντρα…»!

Υπενθυμίζεται, ότι στο προηγούμενο επεισόδιο η Αρετή προσπάθησε να πείσει τον Στάθη να τα ξαναβρούν, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος φαίνεται να έχει παραδοθεί στην πολιτικό μηχανικό, που όπως όλα δείχνουν ήρθε στη σειρά για να μείνει.

«Η Εύα φτάνει στη Μάνη γιατί έχει κληρονομήσει κτήματα από τη γιαγιά της και κοιτάει μήπως κάνει μία επένδυση. Συναντάει τον Στάθη, γοητεύεται και ήδη στο σημερινό επεισόδιο [σ.σ. της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου] υπάρχει μία εξέλιξη… Η σχέση τους εξελίσσεται ωραία» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ ο ρόλος! Η Εύα είναι μία γυναίκα πολύ χορτάτη από τη ζωή, πολύ ευχαριστημένη, πολύ ελεύθερη, χαμογελαστή, σε πολύ καλή σχέση με τη θηλυκότητά της και την τσαχπινιά της. Έχω πολλά χρόνια να κάνω ρόλο που χαμογελάει!» είπε η Χρύσα Παππά στην Ελένη Μενεγάκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci7qbf58ijjd)

Για το πότε μπήκε η υποκριτική στη ζωή της, η ηθοποιός απάντησε: «Άρχισα να ερωτεύομαι το θέατρο στη δευτέρα με τρίτη γυμνασίου όταν είδα μια παράσταση. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Είδα άλλα “χρώματα” στη ζωή μου, που δεν είχα δει ποτέ. Μέχρι πριν δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω ακριβώς. Τελείωσα το σχολείο, έδωσα εξετάσεις και συγχρόνως σπούδαζα και γαλλική φιλολογία».

Τη ζωή της σημάδεψε μια συγκεκριμένη φράση, όπως αποκάλυψε: «Η υποκριτική ήταν μία φλόγα και έντονη επιθυμία. Μπαίνω στο πανεπιστήμιο και ακούω ότι υπάρχει θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου. Πήγα, λοιπόν, και μπαίνω σε μια αίθουσα όπου υπάρχει ένας πίνακας με τη φράση “Τα όνειρα που εγκαταλείπεις επιστρέφουν σαν εφιάλτες”. Αυτή η φράση νόμιζα ότι μου ήρθε από τον ουρανό, από τον Θεό. Την είχα σε post-it στο ψυγείο και μετά από πολλά χρόνια την έκανα τατουάζ».

Η πρώτη της δουλειά στο θέατρο ήταν σε μια παιδική παράσταση, την «Παναγία των Παρισίων», στην οποία υποδύθηκε τον Κουασιμόδο. Ομολόγησε, μάλιστα, ότι της αρέσουν οι ρόλοι που είναι κόντρα και ότι αυτό είναι το δέλεάρ της στη δουλειά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci7pkgvyo1kx)


Πριν από την πανδημία, η Χρύσα Παπά ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί στον μονόλογο «Σέρρα – Η ψυχή του Πόντου», το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου. Για την παράσταση σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Χατζάκη, η οποία θα συνεχιστεί σύντομα, η ηθοποιός ανέφερε: «Το έργο καλύπτει μια περίοδο από το 1915 έως το 1962. Πρόκειται για μία ερωτική και οικογενειακή ιστορία. Βλέπουμε τα δεινά τους, περνούν γενοκτονία, εξορία, τη σφαγή των Αρμενίων, πολλά δύσκολα ιστορικά γεγονότα. Είναι ένας μονόλογος, στον οποίο υποδύομαι 12-13 ρόλους. Δούλεψα τόσο πολύ το έργο, που μπαίνω και βγαίνω στους ρόλους εύκολα, αλλά η διαδικασία και τα συναισθήματα είναι δύσκολα. Έχει έρωτα και πολλή αγάπη, εξορία, θάνατο, αλλά και πανηγύρι για τη ζωή, γιατί στο τέλος έρχεται μία λύτρωση υπέροχη.. Είναι ένα σπουδαίο έργο, που θέλω να το χαρώ πολύ».


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci7qdmjny17t)

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Παράλληλα, στο μυαλό του Λυκούργου γυρίζει η ιδέα πως η Χάιδω είναι αυτή που σκότωσε τον Βαφέα και εξομολογείται τις ανησυχίες του στον Ιάκωβο. Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος Κουράκος συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση, χωρίς όμως να βρίσκει ενοχοποιητικά στοιχεία για τη Χάιδω.

Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του. Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της. Μετά από αυτό, εντελώς απρόσμενα, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του.

Δείτε το trailer:


Η Γη της Ελιάς | Δευτέρα 28/2 21:00 (trailer)


Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Βαρθολομαίο για τη συμπαράσταση του Πατριαρχείου


Survivor: Η Βρισηίδα στον τάκο και στον... κουβά οι Μαχητές - Δείτε βίντεο


Θα πατήσει ο Πούτιν το «κόκκινο κουμπί» για την ισχυρότερη πυρηνική βόμβα;




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης