Εισβολή στην Ουκρανία: Συγκινημένος και με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Σωτήρης Δανέζης

Εισβολή στην Ουκρανία: Συγκινημένος και με αλεξίσφαιρο γιλέκο ο Σωτήρης Δανέζης

«Μπορεί να πιστεύει κανείς ότι δεν φοβόμαστε. Όλοι φοβόμαστε και μερικοί από εμάς παλεύουμε με το φόβο μας», είπε ο πολεμικός ανταποκριτής

Danezis
Με κομμένη την ανάσα ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης τις δραματικές εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ουκρανία με τον απολογισμό να είναι τραγικό καθώς μέχρι τώρα μετράμε δεκάδες νεκρούς ανάμεσά τους και άμαχοι.

Χθες το απόγευμα ο Σωτήρης Δανέζης που βρίσκεται στην Ουκρανία εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Εμφανώς συγκινημένος ο πολεμικός ανταποκριτής μετέδωσε τα όσα συμβαίνουν εκεί.

«Ο φόβος πάει μαζί με τον πόλεμο σε αυτές τις περιπτώσεις», είπε ο δημοσιογράφος όταν ρωτήθηκε για το αλεξίσφαιρο γιλέκο και αποκάλυψε πως ο οδηγός που είχε εκείνος και το συνεργείο όλες αυτές τις ημέρες τους εγκατέλειψε από το φόβο του.

«Ο οδηγός μας εγκατέλειψε. Εξαφανίστηκε για το σπίτι του γιατί έλαβε μηνύματα πως οι Ρώσοι κατευθύνονται προς τα εκεί και θέλει αυτές τις στιγμές να τις περάσει με την οικογένειά του».

«Θέλω να σου απευθυνθώ προσωπικά. Είναι εντυπωσιακό που είσαι τόσο ψύχραιμος σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Ο θάνατος είναι εκεί γύρω και μένεις εκεί παρά το γεγονός ότι όλοι φεύγουν. Να προσέχετε να είστε ασφαλείς», είπε η Πόπη Τσαπανίδου απευθυνόμενη στον Σωτήρη Δανέζη.

«Είναι επιλογή συνειδητή όταν κάνεις αυτή τη δουλειά. Μπορεί να πιστεύει κανείς ότι δεν φοβόμαστε. Όλοι φοβόμαστε και μερικοί από εμάς παλεύουμε με το φόβο μας. Προσπαθείς όμως να τιθασεύεις τον φόβο», είπε φανερά συγκινημένος o Σωτήρης Δανέζης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci5czsgguo0p)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Το Facebook «έκοψε» τη διαφήμιση και την εξασφάλιση εσόδων στα ρωσικά κρατικά μέσα επικοινωνίας

Ελενα Μεγγρέλη: Ένα φωτεινό κορίτσι στη «Σκοτεινή Θάλασσα»

Η Σοφία Βεργκάρα θυμάται πάλι... τα παλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης