Εισβολή στην Ουκρανία: Μόνο ενημέρωση σήμερα στην τηλεόραση

Εισβολή στην Ουκρανία: Μόνο ενημέρωση σήμερα στην τηλεόραση

Όλα τα κανάλια τροποποιούν το πρόγραμμά τους, λόγω των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία

rus33
Στη ματαίωση όλων των ψυχαγωγικών εκπομπών στην θέση των οποίων από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει ενημερωτικοί μαραθώνιοι, προχωρούν οι επικεφαλής σε δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τις δραματικές εξελίξεις στην διεθνή επικαιρότητα.

Τα πρωινά ψυχαγωγικά μαγκαζίνο («Σούπερ Κατερίνα», «Breakfast Star», «Eλένη», «Πάμε Δανάη», «Love it», «Mega Καλημέρα») δεν προβάλλονται ενώ και «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 διεκόπη στις 11.00 προκειμένου να δοθεί η σκυτάλη στην ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στη μεσημεριανή ζώνη θα γίνουν τροποποιήσεις του προγράμματος, με απόσυρση της ψυχαγωγίας και τη θέση τους θα πάρουν έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις των στελεχών για το πώς θα διαμορφωθεί και το prime time, ενώ ήδη στον ΑΝΤ1 αποφασίστηκε να μην μεταδοθεί το «Ενώπιος ενωπίω» αλλά μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή.

Από νωρίς το πρωί και ο Alpha έχει μεταβάλλει τη ροή του προγράμματός του ακολουθώντας τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις στην Ουκρανία.
Η Μαρία Νικόλτσιου εκτάκτως στις 06:30 μετέδωσε τις πρώτες πληροφορίες. Η Μίνα Βάρσου και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης αύριο το πρωί, 06:30-07:30, θα παρουσιάσουν την έκτακτη εκπομπή «Πόλεμος στην Ουκρανία» με συνδέσεις με τον απεσταλμένο του σταθμού στην Ουκρανία Αλέξη Κουβέλη και τον στρατιωτικό αναλυτή αντιναύαρχο ε.α. Βασίλη Μαρτζούκο.

Θα αναδειχθούν οι εξελίξεις από όλα τα κέντρα αποφάσεων των ΗΠΑ, των Βρυξελών, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας. Και θα παρουσιαστούν οι δραματικές συνέπειες των όσων συμβαίνουν στις διεθνείς αγορές και φυσικά οι συνέπειες που ενδεχομένως υπάρξουν για την Ελλάδα.

Απόψε στο MEGA θα υπάρχει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Πόλεμος στην Ουκρανία» με τη Ράνια Τζίμα και τη Νίκη Λυμπεράκη, στις 23:40. Το MEGA καλύπτει λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, την κατάσταση όπως διαμορφώνεται μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά και τα νεότερα από το μέτωπο της διεθνούς διπλωματίας. Εικόνα και ρεπορτάζ από πόλεις της Ουκρανίας θα μεταφέρει ο απεσταλμένος του MEGA, Γιάννης Χαραμίδης. Ταυτόχρονα, θα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις από τα κέντρα των αποφάσεων με συνεχή ενημέρωση και τους ανταποκριτές του MEGA στη Μόσχα, την Ουάσιγκτον, τις Βρυξέλλες και την Τουρκία. Έγκριτοι διεθνολόγοι και στρατιωτικοί αναλυτές εστιάζουν στα τελευταία δεδομένα και εξετάζουν τις συνέπειες σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.


Ειδήσεις σήμερα:

Μπακαρί Χέντερσον: H δίκη για τη δολοφονία και η... εμπλοκή του Λευκού Οίκου


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Σε εξιδεικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας


Πόλεμος στην Ουκρανία: Πολίτες μαζεύτηκαν στα καταφύγια μετά τη ρωσική εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης