Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κουμπάρος στον γάμο του 73χρονου πατέρα του με την εκατομμυριούχο Χίλαρι Μέρεντιθ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κουμπάρος στον γάμο του 73χρονου πατέρα του με την εκατομμυριούχο Χίλαρι Μέρεντιθ

Ο Τεντ Μπέκαμ έχει χωρίσει εδώ και 19 χρόνια με τη μητέρα του διάσημου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή - Ο γάμος τελέστηκε σε στενό κύκλο στο Λος Άντζελες

david_beckham_art
«Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα» και ο Τεντ Μπέκαμ έχει καταλάβει πλήρως το νόημα της φράσης.

Ο πατέρας του Ντέιβιντ Μπέκαμ παντρεύτηκε στα 70 του χρόνια την 62χρονη αγαπημένη του -και εκατομμυριούχο- Χίλαρι Μέρεντιθ σε μία ιδιωτική τελετή στο Λονδίνο.

ted

Πρόκειται για το δεύτερο γάμο του Τεντ Μπέκαμ, αφού το 2002 χώρισε με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή, Σάντρα, έπειτα από 33 χρόνια γάμου. 

davidbeckham
Κλείσιμο

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί ήδη από το 2019, όταν εκείνη εργαζόταν για βετεράνους του στρατού στο Broughton House Veteran Care Villag, ενώ τον Μάρτιο του περασμένου έτους αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν παρά τις δύσκολες συνθήκες που επέβαλε η καραντίνα.

Η ανακοίνωση του αρραβώνα του ζευγαριού ανέφερε: «Ενώ υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, είμαστε ενθουσιασμένοι να σας πούμε ότι είμαστε πλέον, αρραβωνιασμένοι. Μείνετε ασφαλείς όλοι».

Φυσικά, η διάσημη οικογένεια Μπέκαμ δεν θα έλειπε από το ευτυχές γεγονός. Στον γάμο του παρεβρέθηκαν τόσο ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, όσο και τα 3 από τα 4 παιδιά τους, ο Ρόμεο, ο Κρουζ και η Χάρπερ. Ο μεγαλύτερος γιος τους, Μπρούκλιν δεν κατάφερε να συγχαρεί από κοντά τον παππού του, αφού αυτό το διάστημα απουσιάζει στην Αμερική.



«Ήταν μία τελετή σε πολύ στενό κύκλο. Ήρθε μόνο η οικογένεια και λίγοι καλοί του φίλοι», λέει πηγή από το περιβάλλον του Τεντ Μπέκαμ στη Daily Mail.

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Είναι ο δεύτερος γάμος και για τον Τεντ και για τη Χίλαρι, οπότε δεν ήθελαν πολλές φανφάρες. Τους έφτανε να βρίσκονται εκεί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

beckhams

Ο γιος του, θέλοντας να τον τιμήσει, έγραψε έναν «λόγο» για εκείνον και μπροστά στους καλεσμένους εξέφρασε πόσο περήφανος είναι για τον πατέρα του. «Ο Ντέιβιντ απέδειξε πόσο καλός άνδρας είναι. Κρατούσε τα δαχτυλίδια του πατέρα του, έβγαλε λόγο, έκανε όλα εκείνα που κάνει ένας καλό γιος», δηλώνει η ίδια πηγή.




Ειδήσεις σήμερα:

Φθηνές μεταβιβάσεις ακινήτων για ακόμη 50 ημέρες – Άμεσα η τροπολογία στην Βουλή

H NΔ ποντάρει στη δυναμική που θα φέρει στο ΚΙΝΑΛ η εκλογή νέου αρχηγού

Φόβοι για πάνω από 100 νεκρούς από τους ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις ΗΠΑ - Εικόνες ολέθρου στο Κεντάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης