Φάρμα - Αγγελική - Γρηγόρης: Το ξερολούκουμο, η... πρόταση γάμου, η κοινή αποχώρηση και τα πιτόγυρα

Φάρμα - Αγγελική - Γρηγόρης: Το ξερολούκουμο, η... πρόταση γάμου, η κοινή αποχώρηση και τα πιτόγυρα

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης γνωρίστηκαν στο ριάλιτι αλλά θα συνεχίσουν τη σχέση τους και έξω από αυτό - Οι φορές που ήρθαν κοντά και οι αντιδράσεις στο Twitter

Grigoris-Iliadi
O Γρηγόρης Αναστασιάδης και η Αγγελική Ηλιάδη είναι οι δύο παίκτες που αποχώρησαν χθες βράδυ από τη «Φάρμα. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους… Ο Γρηγόρης γιατί δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μιχάλη Πελεκάνο και η Αγγελική γιατί έπαθε ρήξη χιαστού και δεν μπορούσε έτσι κι αλλιώς να συνεχίσει να βρίσκεται σε ένα τόσο απαιτητικό ριάλιτι που αν μη τι άλλο χρειάζεται δυνατή αγωνιστική και φυσική κατάσταση. Το ζευγάρι πλέον θα μπορεί να απολαμβάνει τη σχέση του εκτός παιχνιδιού και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των συμπαικτών του αλλά και των καμερών. Ήδη ο Γρηγόρης μέσα από τα stories του στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να απολαύσει ένα λουκούλλειο γεύμα από πιτόγυρα με την αγαπημένη του Αγγελική.

Γρηγόρης Φάρμα 1

Γρηγόρης Φάρμα 2

Η Αγγελική από την πλευρά της ανέβασε στον δικό της λογαριασμό ένα βίντεο στο οποίο ο Γρηγόρης μιλάει για εκείνη και το πόσο τυχερός νιώθει που μέσα στη «Φάρμα» γνώρισε την Αγγελική και οι δυο τους ζουν κάτι μοναδικό και αληθινό. Μάλιστα η τραγουδίστρια στο κείμενο που συνόδεψε το βίντεο αναφέρει πως το δικό της έπαθλο είναι ο Γρηγόρης και η Σάσα Μπάστα.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της γράφει χαρακτηριστικά και στέλνει τα ευχαριστώ της: «Ποσο μα ποσο σε αγαπώ @farma.greece μου! Θα σε κουβαλάω στην καρδιά μου για μια ζωη…ήσουν για μένα ένα όμορφο δώρο…ένα μάθημα μεγάλο που με εκανε πιο δυνατή,που μου εδωσε κουράγιο όταν το είχα ανάγκη,που με έμαθε τόσα υπεροχα καινουρια πράγματα,που μου εδωσε την ευκαιρία να αποδρασω από την σκληρή καθημερινότητα της ζωής μας και να χαρώ εναν παράδεισο στη φύση στο σπίτι σου…μου χάρισες μοναδικούς ανθρώπους να έχω δίπλα μου και να αγαπώ…θα μου λείψεις…σ ευχαριστώ ♥️ @gregory_anastasiadis και @sasa_basta_ είστε το δικό μου δώρο είστε το δικό μου έπαθλο ♥️ @dimos_per @billakos_len @astrinos_xaralampakhs @manospanta @papageorgiou314 @pelekanosmichalis @neo_ilia @naira_alexopoulou @christianna_smaragdi @nikichantsaridou πάντα στην καρδιά μου ♥️ Σας ευχαριστώ για αυτή την μοναδική εμπειρία που μοιραστήκαμε! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον μοναδικό @sakiswp ♥️ είσαι υπέροχος ,στον επιστάτη μας @basilis_filippou ♥️ και φυσικά στον υπέροχο @iatropoulosmixalis_official ♥️.Όλα τα παιδιά που δούλεψαν πολύ σκληρά για αυτή την εξαιρετική παραγωγή @silverlinemedia_productions Αλεξάνδρα ,Στεργιο σας ευχαριστώ και φυσικά τον @ant1tv ♥️ @papamerikaterina @thysiadis_antonis ♥️.Για μένα το ταξίδι της @farma.greece τελειώνει εδώ…όπως πάντα όμως Χαμογελώ και προχωράω!».


Το love story της Αγγελικής και του Γρηγόρη
Κλείσιμο
Η Αγγελική και ο Γρηγόρης γνωρίστηκαν μέσα στη Φάρμα και από νωρίς φάνηκε το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την επική ατάκα της Αγγελικής για τον Γρηγόρη όταν σε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τη Σάσα Μπάστα τον αποκάλεσε «ξερολούκουλο».

«Κοιτάω τον Γρηγόρη σαν ξερολούκουμο. Θέλω να τον δαγκώσω, έτσι, χραπ», είχε αναφέρει αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη στη συνάδελφο της, Σάσα Μπάστα.

Σ.Μ.: Εγώ κάποιον άλλον νόμιζα! Ειδικά όμως, αλλά…

Α.Η.: Ο τέτοιος μου αρέσει πάρα πολύ εξωτερικά. Είναι πολύ ωραίος.

Σ.Μ.: Ποιος;

Α.Η.: Ο Γρηγόρης.

Σ.Μ.: Τον έχεις πρωινό! Τον έχεις πρωινό γιατί… ξέρεις.

Α.Η.: Ολόκληρο!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgmynx7dnzux)

Τα φιλιά κάτω από τα σκεπάσματα
Η Αγγελική και ο Γρηγόρης δεν μπορούσαν να ξεφύγουν από τις κάμερες του ριάλι οι οποίες τους έπιασαν να ανταλλάσσουν φιλιά κάτω από τα σκεπάσματα.

Η τραγουδίστρια συνομιλώντας πάλι με την κολλητή της Σάσα Μπάστα δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό: «Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ό,τι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgqcymiamcdt)

Αμοιβαία τα αισθήματα
Φαίνεται πως ο Γρηγόρης έμαθε γρήγορα για τα αισθήματα της Αγγελικής και η έλξη ήταν αμοιβαία. Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε πολλές και έντονες στιγμές ανάμεσά τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgr58kuv6p15)

Όταν η Αγγελική αποχώρησε και ο Γρηγόρης έγινε ράκος
Τα συναισθήματά τους ήταν δυνατά και όταν η Αγγελική αποχώρησε προσωρινά από τη «Φάρμα» λόγω του θανάτου του πατέρα της ο Γρηγόρης είχε πέσει ψυχολογικά καθώς δεν την είχε στο πλευρό του.

«Η αποχώρηση της Αγγελικής είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μένα μια μέρα μετά. Σίγουρα η διάθεσή μου δεν είναι στα καλύτερά της. Γυρίζουν πάρα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Είναι οι πρώτες ώρες που το διαχειρίζομαι. Πιστεύω ότι θα το εμπεδώσω γιατί ο λόγος ήταν πολύ σημαντικός. Έχει φύγει ήδη ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Η Αγγελική για μένα σήμαινε κάτι πολύ σημαντικό. Βρεθήκαμε πολύ κοντά με την Αγγελική και η διάθεσή μου είναι στα κάτω της. Ίσως τις επόμενες μέρες θα το γυρίσω αυτό. Θα δούμε πως θα συνεχίσει αυτό», είπε απογοητευμένος ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch2a1azp4t4h)

Και η πρόταση γάμου μεταξύ αστείου και σοβαρού
Έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της φαίνεται πως είναι η Αγγελική Ηλιάδη αν και λέει πώς το κεφάλαιο γάμος δεν τη ενδιαφέρει. Η τραγουδίστρια μετά τη αποχώρησή της από τη Φάρμα λόγω του θανάτου του πατέρα της επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 και στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη. Αυτό που ξεκίνησε μεταξύ τους μέσα στο παιχνίδι δεν φαίνεται για κάτι επιπόλαιο καθώς οι δυο τους συνεχίζουν να είναι εκδηλωτικοί μέσα στο αγρόκτημα και να μην ενοχλούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κάμερες.

Μάλιστα το πράγμα φαίνεται να έχει προχωρήσει καθώς ο Αστρινός ξεκίνησε να τους πειράζει αν υπάρχει ενδεχόμενο γάμου για να τους παντρέψει ο ίδιος, με την Αγγελική Ηλιάδη να απαντά χαριτολογώντας: «Έχω αποβάλει αυτό το concept από το μυαλό μου δεν είναι απαραίτητο. Έχω κάνει τα παιδιά μου κι είμαι μια χαρά ολοκληρωμένη. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Τώρα βέβαια αν μου κάνει πρόταση ο Γρηγόρης, δεν ξέρω αν θα αρνηθώ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chnlb2ud1art)

Τα σχόλια στο Twitter για τη διπλή αποχώρηση, τη Σάσα Μπάστα και τον Κουτσαβάκη


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Παγώνη: Κανείς δεν αποκλείει να υπάρξει μια νέα παραλλαγή

Δολοφονία Μακρή: Σήμερα ξεκινά η δίκη - Εκτέλεσαν τον βασικό μάρτυρα 7 μέρες πριν!

Από τη Σερ μέχρι την Γκουίνεθ Πάλτροου: Πέντε σελέμπριτι που «τρόλαραν» τον έγγαμο βίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης