Η Ντόρα Μακρυγιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου.
Εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός, παρακολούθησε το αφιέρωμα που της είχαν ετοιμάσει και ανακάλεσε στη μνήμη της, στιγμές με τον Πάνο Νάτση, που έφυγε από τη ζωή λίγο καιρό πριν, σε τροχαίο δυστύχημα.
Η ίδια, αποκάλυψε ακόμη, ότι τρεις μήνες πριν, είχε χάσει κι έναν ακόμη δικό της άνθρωπο.
Για το πώς αντιμετωπίζει την απώλεια, η Νρόρα Μακρυγιάννη είπε:
«Η δουλειά μας όντως βοηθάει, είναι λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Μπορείς να ξεχαστείς, να μπεις στον ρόλο και να φύγεις. Έχω ζοριστεί πολύ με τη δουλειά τη δική μου, δεν υπάρχει το περιθώριο λίγο…
Ζορίστηκα πολύ, είμαι πολύ εργασιομανής, τυπική αλλά πριν τον Πάνο επειδή είχα χάσει έναν άνθρωπο δικό μου, πριν τρεις μήνες ήταν η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου, πολύ άσχημο, πολύ ξαφνικό. Με τον Πάνο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά.
Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο».
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Ντόρας Μακρυγιάννη
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας