X Factor: Αποκλειστικές δηλώσεις των κριτών και των παρουσιαστών του backstage στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»

X Factor: Αποκλειστικές δηλώσεις των κριτών και των παρουσιαστών του backstage στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»

Τον παλμό στο backstage θα δίνουν η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος και την παρουσίαση των live του «X Factor» θα αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου - Δείτε βίντεο

x-factor-2022
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τους κριτές και τους παρουσιαστές του backstage του «X Factor», οι οποίοι μίλησαν για όσα πρόκειται να δούμε σύντομα στις οθόνες μας.

To «Χ Factor», το μακροβιότερο και πιο επιδραστικό μουσικό talent show, μπαίνει στην τελική ευθεία και έρχεται στο MEGA για να αναδείξει τον επόμενο σούπερ σταρ της χώρας, μέσα από μία παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών!

Σόλο ερμηνευτές και μπάντες κάθε ηλικίας με πάθος για τη μουσική, ετοιμάζονται να ανέβουν στη εντυπωσιακή σκηνή του «X Factor» και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο.

Για τη συνύπαρξή του με τα άλλα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Μιχάλης Κουινέλης είπε: «Όλα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους. Τα παιδιά, πλην της Μαρίζας, τα ήξερα εδώ και χρόνια». Συμπλήρωσε ότι δεν αισθάνεται βετεράνος, αλλά βρίσκεται στην επιτροπή με την προσέγγιση του μαθητή που θα μάθει πράγματα.

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε και εκείνος με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «X Factor»: «Αισθάνομαι πολύ ωραία. Η παρέα είναι αστέρια». Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους σημείωσε ότι έχει δει πολύ ενδιαφέροντα groups.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chy5s61pwpix)


Από την πλευρά της, η Μαρίζα Ρίζου ανέφερε: «Είμαστε τέσσερις άνθρωποι με διαφορετικά γούστα και κόσμους, που συναντιόμαστε, που πρέπει να συνυπάρξουμε. Είναι δύσκολο και ενδιαφέρον, και νομίζω ότι έκανα καλά που είπα το “ναι”».

Τέλος, ο Στέλιος Ρόκκος είπε: «Η παρέα τα σπάει. Είναι ένας κι ένας. Υπάρχει φοβερή ενέργεια, σεβασμός αγάπη. Με τον Μιχάλη έχουμε χρόνια φιλία και αγαπιόμαστε πολύ. Αλλά “έδεσε το γλυκό” και με τα καινούργια παιδιά».

Τον παλμό στο backstage θα δίνουν η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η Κατερίνα Λιόλιου σημείωσε: «Ξεκίνησα από ένα αντίστοιχο σόου. Το άγχος μου τότε ήταν μεγάλο. Τώρα προσπαθώ να ελαφρύνω κάπως το στρες των διαγωνιζόμενων για να απολαύσουν λίγο το ταξίδι. Νομίζω ότι πιο αυστηρός κριτής είναι η Μαρίζα, αλλά δίνει και τις πιο καλές συμβουλές».

Με τη σειρά του, ο Ηλίας Μπόγδανος παρατήρησε ότι στο «X Factor» βλέπει διψασμένους καλλιτέχνες που θέλουν να εκφραστούν: «Αυτό με γεμίζει πολύ και προσπαθώ να τους πάρω το άγχος, να τους παρηγορήσουμε με την Κατερίνα αν αποτύχουν και να τους δώσουμε ώθηση σε αυτό που κάνουν με τόση αγάπη».

Την παρουσίαση των live του «X Factor» θα αναλάβει ο Αντρέας Γεωργίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chy904hmuihl)
Κλείσιμο




 Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για τον κορωνοϊό - Πλεύρης: Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουμε πλήρη αποκλιμάκωση

Βρετανός εκπαιδευτής καταδύσεων το θύμα του λευκού καρχαρία που «πάγωσε» την Αυστραλία

Ουκρανία: Βομβαρδισμοί στην περιοχή του αεροδρομίου του Ντόνετσκ - Για «κλιμάκωση» μιλά το Κρεμλίνο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης