And Just Like That: Η Σίνθια Νίξον απαντά στις αρνητικές κριτικές που δέχεται για τον ρόλο της Μιράντα

And Just Like That: Η Σίνθια Νίξον απαντά στις αρνητικές κριτικές που δέχεται για τον ρόλο της Μιράντα

cynthia-nixon-just-like-that
Για τον ρόλο της στο «And Just Like That» μίλησε η Σίνθια Νίξον και υπερασπίστηκε σθεναρά τη «Μιράντα», καθώς γνωρίζει πως το κοινό δεν την έχει πάρει με καλό μάτι.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Vogue US και ανέφερε πως θεωρεί «παράλογη» την αντίδραση του κοινού, σχετικά με τον τηλεοπτικό της χαρακτήρα.

Η Μιράντα στο sequel του Sex and the City φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού στο αλκοόλ, αφού ο γάμος της πλέον, καταρρέει. Στην προσπάθειά της να βρει ξανά τον εαυτό της, ανακαλύπτει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό και συνάπτει εξωσυζυγική σχέση με την κωμικό Che Diaz, η οποία προσδιορίζεται ως non-binary.

Το κοινό όμως, δεν δείχνει να χαίρεται ιδιαίτερα με την εξέλιξη της Μιράντα. Όμως, η Σίνθια Νίξον έχει την αντίθετη άποψη.

«Η Μιράντα είναι μία πανέξυπνη, γενναία γυναίκα που πηγαίνει μπροστά. Δεν ξέρω πού ακριβώς πηγαίνει, αλλά ξέρει ότι κάπου πρέπει να πάει και αυτή είναι η αλήθεια της», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.



Όπως αναφέρει, η επιμονή που χαρακτηρίζει τη Μιράντα είναι το στοιχείο που τη γοητεύει στον ρόλο της. «Είναι επίμονη και απρόβλεπτη. Μία ισχυρογνώμων, απρόβλεπτη γυναίκα, σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Πάντα έχανε την ψυχραιμία της και είχε εκρήξεις, όμως μετά ηρεμούσε και "το μάζευε"», δήλωσε.

Θεωρεί ότι η κίνησή της να αφήσει την σταθερή δουλειά που είχε στο γραφείο και της χάριζε πολλά χρήματα για να κυνηγήσει τα όνειρά της, ήταν κάτι παραπάνω από γενναία.

«Όπως λέει κι η Μιράντα: "Δεν είμαστε γριές, είμαστε 55". Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να κάνεις τη διαφορά. Η ζωή δεν τελειώνει μετά τα 50», υποστήριξε η Σίνθια Νίξον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης