Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Έφυγα από τη Νάουσα και με έφτυσαν, με κατηγορούσαν ότι άφησα τον άντρα μου»

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Έφυγα από τη Νάουσα και με έφτυσαν, με κατηγορούσαν ότι άφησα τον άντρα μου»

H τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον τρόπο που την αντιμετώπισαν, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, ενώ εξηγεί τους λόγους που δεν θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

tsaligopoulou
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου και αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχτηκε, όταν χώρισε τον άνδρα της και έφυγε από τη Νάουσα για να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε αρχικά στις συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει. Όπως είπε, θεωρεί ότι το ύφος των τραγουδιών της ταιριάζει περισσότερο με αυτό του Αντώνη Ρέμου.

«Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Κωνσταντίνος έχει έναν τρόπο, που μιλάει στο δικό του κοινό, εγώ έχω έναν άλλο τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό. Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω καλά και ο ίδιος να έρθει να με ακούσει και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα», είπε αρχικά.



Όσο για τον Αντώνη Ρέμο, δήλωσε: «Μία έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο. Μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο, που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό, μου αρέσει να τραγουδάω για λίγο και για λίγο κόσμο. Ό,τι ήταν να κάνω με τον πολύ κόσμο, το έχω κάνει. Έχω χορτάσει. Τώρα θέλω να κάνω άλλα πράγματα, εσώψυχα».

Για τον πόλεμο που δέχτηκε από το περιβάλλον της, όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να κυνηγήσει το όνειρό της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Και μόνο που έφυγα από μία μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μία επανάσταση. Είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο 20 χρόνια πριν, στη Νάουσα. Χώρισα, έφυγα και η πόλη με έφτυσε. Έλεγαν ότι "έφυγε, ενώ ο άντρας της την αγαπούσε, έφυγε για να γίνει π******". Και μόλις έγινα γνωστή, 2-3 χρόνια μετά, μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή, ο κόσμος δεν χώριζε. Μετά από πέντε χρόνια, ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια».



Ειδήσεις σήμερα:

Αρση μέτρων: «Ανοίγει» η διασκέδαση, παραμένει η μάσκα - Συνεδριάζει η επιτροπή

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θα γίνουν ανακοινώσεις μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

«Θεέ μου, καρχαρίας τρώει άνθρωπο, είναι τρελό!» - Βίντεο-σοκ από επίθεση λευκού καρχαρία που πάγωσε την Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης