Κόμπε Μπράιαντ: Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Βανέσα - «Για πάντα ο Βαλεντίνος μου»
Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο, που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Βανέσα Μπράιαντδεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον αγαπημένο της.
Με μία φωτογραφία που δείχνει εκείνη και τον Κόμπε Μπράιανταγκαλιασμένους, θυμήθηκε τις ευτυχισμένες στιγμές που ζούσαν, όταν ο αστέρας του NBA ήταν ακόμα εν ζωή.
«Χαρούμενο Βαλεντίνο μωρό μου. Για πάντα ο Βαλεντίνος μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Δυστυχώς, σήμερα θα γιορτάσει την ημέρα αυτή μόνη της, αφού ο 41χρονος θρύλος του ΝΒΑ «έφυγε» από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2020 έπειτα από την συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια. Τραγικό θάνατο βρήκε και η 13χρονη κόρη του ζευγαριού, Τζιάννα, που επέβαινε σε αυτό μαζί με τον πατέρα της.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.