Ιωάννα Τούνη για Αλεξάνδρου: «Δεν είμαι με κάποιον απλά για να περνάω τον χρόνο μου, σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα»

Ιωάννα Τούνη για Αλεξάνδρου: «Δεν είμαι με κάποιον απλά για να περνάω τον χρόνο μου, σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα»

Για τη σχέση τους από την πρώτη γνωριμία μέχρι σήμερα μίλησε το ζευγάρι

toyni
Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο πλευρό του αγαπημένου της πέρασε η Ιωάννα Τούνη.

Η instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησαν για τη σχέση τους, από την πρώτη κιόλας γνωριμία μέχρι και σήμερα.

Όπως ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της κοινής τους φίλης, Δήμητρας Αλεξανδράκη.

«Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε, όταν την είδα, ρώτησα αμέσως τι άνθρωπος είναι. Ο πρώτος καιρός για εμάς ήταν δύσκολος, γιατί είχα βγει από χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε σχέση τότε και για το δικό μας καλό και για των άλλων», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ιωάννα Τούνη. Όπως δήλωσε, η ίδια στην αρχή δεν πίστευε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα ήταν ο ιδανικός. Φοβόταν, όπως είπε, ότι θα είχε μόνο... το περιτύλιγμα.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο, αλλά στόκο. Το αντίθετο, δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, πανέξυπνος. Έψαχνα για καιρό ένα κουσούρι στον Δημήτρη, αλλά δεν έβρισκα», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chvp2pmiu2i9-st)

Κλείσιμο
Ύστερα συμπλήρωσε πως τα πάνε πολύ καλά οι δυο τους, βρίσκονται σε πολύ καλή φάση, ενώ μίλησε και για το πρώτο τους ραντεβού.

«Είμαστε σε πολύ καλή φάση, και ατομικά και μαζί. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και είμαστε καλά. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, που έχει εξοχικό ο Δημήτρης, θέλαμε να είναι ινκόγκνιτο», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chvp0itkleu9-st)

Τέλος, εξήγησε πως στα 28 της δεν θα ήταν με έναν άνθρωπο απλά για να περνάει τον χρόνο της και βλέπουν την σχέση τους πολύ σοβαρά.

«Δεν είμαι στα 28 μου με κάποιον για να περνάω τον χρόνο μου, μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόεμνο βήμα. Αν κάνει πρόταση... αναλόγως την πρόταση, θα απαντήσω κι εγώ. Πιστεύω ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας. Έχουμε περάσει πολλά, να κλαίμε, να είμαστε ευάλωτοι, να μη μιλιόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ και στο τέλος της ημέρας, ερχόμαστε κοντά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τεστ σε μία σχέση από αυτό που περνάμε τώρα. Ελάχιστοι με έχουν στηρίξει όπως ο Δημήτρης. Η μητέρα μου έχει γνωρίσει τον Δημήτρη και τον λέει ήρωα», αναφέρει η influencer.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chvp4e5bs2ll-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Τρόμος για την οικογένεια του βουλευτή Κελέτση – Διαρρήκτες μπήκαν τα ξημερώματα σπίτι του

Survivor: Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ο Ανδρέας Ματθαιακάκης – Δείτε βίντεο

Super Bowl LVI: Το μοναδικό ραπ Halftime Show και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα πριν τον αγώνα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης