HΤζένη Καζάκου σε συνέντευξή της μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύγκριση που γίνεται με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη. Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της.
Σε ενοχλεί ότι στο ξεκίνημα σου όλοι σε συγκρίνουν με τη γιαγιά σου, Τζένη Καρέζη; Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, υπάρχει έντονο όλο αυτό. Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή, πέρασα μια φάση περίεργη. Είναι άδικο… Τη γιαγιά μου τη θαυμάζω αλλά το τι θα κάνω εγώ είναι στο δικό μου χέρι. Και δουλειά να πάρω λόγω ονόματος, εγώ θα παίζω εκείνη την ώρα και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος.
Πιστεύεις ότι ακόμη και σήμερα ηθοποιοί μπορούν να παίρνουν ρόλους λόγω ονόματος; «Υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν, αλλά το θέμα είναι ότι η διάρκεια θα καθορίσει το αν αξίζεις και πόσο καλός είσαι», είπε στο «Τύπος Tv».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).