Survivor: Αμετανόητος ο Βαλάντης για την ατάκα στην Ευρυδίκη σχετικά με τον καρκίνο - «Μίλησα βασισμένος σε όσα πιστεύω»

Survivor: Αμετανόητος ο Βαλάντης για την ατάκα στην Ευρυδίκη σχετικά με τον καρκίνο - «Μίλησα βασισμένος σε όσα πιστεύω»

«Τελικά, ο καρκίνος δεν σου έμαθε τίποτα», φέρεται να της είπε ο τραγουδιστής

balantis
Ο Βαλάντης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και για πρώτη φορά μίλησε για τη «σκληρή ατάκα», που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο Love It και αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει η συμπαίκτριά του, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του Survivor.

«Τελικά, ο καρκίνος δεν σου έμαθε τίποτα», φέρεται να της είπε ο τραγουδιστής, με εκείνη να ξεσπάει σε κλάμματα.

Ο τραγουδιστής φαίνεται πως δεν έχει μετανιώσει για την κουβέντα που είπε και στις δηλώσεις που παραχώρησε σχετικά με το συμβάν, ανέφερε πως πίστευε πραγματικά αυτό που είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cht74i5ui4kh-st)

«Μίλησα για κάτι που πιστεύω. Αυτές είναι οι αρχές μου, με βάση όσα έχω μάθει στη ζωή μου. Κυρίως στη θρησκεία αναφέρθηκα. Το ότι εγώ πιστεύω ότι οι δοκιμασίες είναι για να γινόμαστε άνθρωποι, δεν μπορείς να το απορρίψεις. Πολλοί άνθρωποι στην ιστορία το έχουν πει, οι οποίοι είναι και από την εκκλησία. Μη μου πείτε ότι κάνω λάθος σε αυτό», είπε αρχικά.

Ύστερα, συμπλήρωσε πως ό,τι της είπε, το είπε πολύ ήρεμα, γιατί ένιωσε στενοχωρημένος, για τον τρόπο που φέρθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Αισθάνθηκα λύπη για τον τρόπο που φέρθηκε εκείνη την στιγμή σχετικά με την σχέση. Ένιωσα ότι με πυροβολεί κι ήθελε να με βγάλει σκάρτο και της είπε ότι δεν γίνεται να λέει ψέματα και πως η δοκιμασία δεν την έκανε καλύτερο άνθρωπο», δήλωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με έξι θέσεις αιμοκάθαρσης απέκτησε το νοσοκομείο της Ικαρίας

Με φανταστική εμφάνιση στους «4» στην Αγία Πετρούπολη η Σάκκαρη-Δείτε βίντεο

Τοπικές βροχές αύριο από το απόγευμα και με μικρή πτώση της θερμοκρασίας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης