Το μήνυμα της Μελίνας Μακρή για το αγοράκι της που βρίσκεται ακόμη στη θερμοκοιτίδα

Δείτε τι δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η τραγουδίστρια, Μελίνα Μακρή, καθώς εδώ και λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, εκείνη και ο σύζυγός της, Φράνκυ Λουβάρης, έγιναν για πρώτη φορά γονείς, με την ίδια να γνωστοποιεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, ότι το αγοράκι της γεννήθηκε πρόωρα και παραμένει στη θερμοκοιτίδα.

Σύμφωνα με σημερινή της ανάρτηση στο Instagram, ο γιος της εξακολουθεί να βρίσκεται στη θερμοκοιτίδα, καθώς όπως η ίδια αναφέρει, πρέπει να πάρει βάρος.

Στη δημοσίευσή της, η Μελίνα Μακρή, ευχαριστεί εκείνους που της ευχήθηκαν για τη γέννηση του παιδιού της και στέλνει ένα μήνυμα σε όλες τις μανούλες που περιμένουν όπως η ίδια αναφέρει να πάρουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους. 



Mεταξύ άλλων, γράφει στη δημοσίευση: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την αγάπη σας! Ο μπέμπης μας θα μείνει για λίγες μέρες στην θερμοκοιτίδα, μέχρι να βάλει βάρος γιατί βγήκε μικρούλης!

Σε όλες τις μανούλες που περιμένουν να πάρουν αγκαλιά το μωράκι τους, ξέρω πως νιώθετε, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό που περνάτε τώρα, θα περάσει γρήγορα και θα ζήσετε πολύ ευτυχισμένες στιγμές με αυτό το πλασματάκι. Όλα θα πάνε καλά!»


Δείτε την ανάρτησή της:


Ειδήσεις σήμερα:

Στο εδώλιο σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις βιασμούς

Ανοιξιάτικος καιρός σήμερα: Εώς και 10 βαθμούς θερμότερες από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα οι αέριες μάζες

Οικογενειακή τραγωδία στο Όρεγκον: Πυροβόλησε θανάσιμα τον αδελφό του προσπαθώντας να σκοτώσει αρκούδα και μετά αυτοκτόνησε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr