Οι τρυφερές ευχές της Αντελίνας Βαρθακούρη στον σύζυγό της Χάρη

Οι τρυφερές ευχές της Αντελίνας Βαρθακούρη στον σύζυγό της Χάρη

Ο άντρας της ζωής της είχε γιορτή - Δείτε τι έγραψε

adelina
Ο Χάρης Βαρθακούρης είχε σήμερα την ονομαστική του εορτή και η σύζυγός και μητέρα των δύο παιδιών του, Αντελίνα, έσπευσε να του ευχηθεί και διαδικτυακά.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια με τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της σύζυγο. Σε story που ανέβασε στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με το σκυλάκι τους κι έγραψε:

«Χρόνια πολλά αγάπη μας. Γερός, τυχερός και πολύ ευτυχισμένος. Να σε χαιρόμαστε. Σε αγαπάμε απέραντα. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μου».



Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο "The 2Night Show" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους και τον γάμο «αστραπή» με τον Χάρη Βαρθακούρη, για τη ζήλια, τους συζυγικούς καυγάδες, αλλά και την έννοια της συντροφικότητας και της βαθιάς αγάπης που έχουν οι δύο τους.

«Παντρεύτηκα στα 24. Ήταν τρελή καψούρα αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια. Πάντα ήθελα να τα κάνω γρήγορα. Το έδαφος στη ζωή μου ήταν πάντα σταθερό λόγω των γονιών μου. Με τον Χάρη μιλάγαμε τους δυο πρώτους μήνες στο τηλέφωνο. Τον Χάρη τον είδα και ήταν σαν να τον ήξερα πάρα πολλά χρόνια.



Στο Globetrotters, απενοχοποίησα τον συζυγικό καυγά. Μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά μετά είμαστε ένα. Εισπράττω την αγάπη βγαίνοντας έξω από τις γυναίκες που μου λένε καλά κάνεις “πάτα τον κάτω” μου λένε. Είμαι πολύ ζηλιάρα. Αλλά δεν θα ήμουν με το Χάρη αν ζήλευα ουσιαστικά. Αυτό είναι ένα παιχνίδισμα. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε σε σχέση με την απιστία. Είμαστε άνθρωποι. Με ενοχλεί η λέξη απάτη… Απάτη μπορεί να είναι να πω κάτι σε κάποια άλλη αυτό που το λέω μόνο σε σένα. Αυτό είναι μεγαλύτερη απάτη από μια βραδιά απερισκεψίας»
, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πάει ο φάκελος

Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση»

Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών η Μελίνα Τραυλού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης