Συγκινημένη η Λουκία Πιστιόλα: Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έδινε ο Πάνος Νάτσης

Συγκινημένη η Λουκία Πιστιόλα: Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έδινε ο Πάνος Νάτσης

Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου ηθοποιού

natsis_ithopoios_art
Μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση ήταν η χθεσινή. Ηθοποιοί και παράγοντες από τη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός βρέθηκαν στο θέατρο Ήβη για να τιμήσουν τη μνήμη του ηθοποιού που έφυγε σε τροχαίο.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ καθώς κλήθηκαν να ανέβουν στη σκηνή χωρίς τον Πάνο. Το παρών ανάμεσα σε πολλούς ηθοποιούς έδωσαν η Λουκία Πιστιόλα, η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Σπύρος Μπιμπίλας οι οποίοι μίλησαν στις κάμερες με λόγια που συγκινούν για τον Πάνο Νάτση.

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Να παιχτεί τώρα μια παράσταση, όπου ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές δεν είναι πια στη ζωή και ένα παιδί που ήταν μέσα στη χαρά. Δεν ξέρω δεν το έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά. Είναι μία από τις σκληρότερες δουλειές, να κάνεις τον κόσμο να γελάει, ενώ μέσα σου είσαι σε μια τραγική κατάσταση», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Γιατί καβαλάνε μηχανές; Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει, τα μπαρ, τις καφετέριες που είχε δουλέψει. Για να βγάζει χρήματα πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα, μικτά, στα πρώτα τους βήματα. Πάνω στο άνθος του, κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει; Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δεν μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέρφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν», είπε συγκινημένη η Λουκία Πιστιόλα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chs52qr7qand-st)

Η θεατρική παράσταση πρόκειται να κάνει επανεκκίνηση με τον ηθοποιό και καλό φίλο του 31χρονου Πάνου Νάτση, Ευθύμη Γεωργόπουλο να αναλαμβάνει τον ρόλο του.

Στο θέατρο Ήβη βρέθηκαν ακόμα η Ελένη Ράντου, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Δανάη Λουκάκη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η Δανάη Παππά, ο Τόνι Δημητρίου, ο Γιάννης Αθητάκης και η Κατερίνα Βρανά.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Survivor: Το κοινό έδιωξε Λάμπρο, όμως τελικά αποχώρησε και η Αθηνά – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης