Ένας από αυτούς και ο Άρης Σοϊλέδηςπου μίλησε για την οικογένεια του και εξομολογήθηκε μία προσωπική οικογενειακή του τραγωδία που συγκλόνισε: «Αν και λίγο καιρό εδώ έχω φύγει από το σπίτι μου από τα 15 για την επαγγελματική μου καριέρα και πορεία, δεν έχω περάσει στιγμές με τα αδέρφια μου πολλές, μου έχουν λείψει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και η μητέρα μου το ίδιο. Περάσαμε πολύ δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια γιατί χάσαμε και τον πατέρα μου και τον αδερφό μου μέσα σε ένα εξάμηνο. Σήμερα θα δώσω αίμα και ψυχή. Θέλω να τους κάνω περήφανους γιατί αρκετά χρόνια έχουμε περάσει δύσκολα σαν οικογένεια και θέλω να χαίρονται», είπε ο ποδοσφαιριστής.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.