Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αείμνηστη Κατερίνα Γώγου.
Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός, δήλωσε τα εξής: «Η Κατερίνα ήταν σαν μεγάλη μου αδελφή. Μερικούς ανθρώπους, πιο νέους από αυτήν, μας συμπαθούσε κι έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθάει. Με επηρέασε πάρα πολύ ο τρόπος που πέθανε. Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας. Είχε κόψει η ίδια, αλλά κόψαμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Όχι όλοι, εγώ δεν βρήκα, πιθανόν κάποιοι άλλοι να βρήκαν. Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Ήξερα ότι η Κατερίνα περνάει πολύ άσχημα, μια μαύρη περίοδο, και είπα “τι να κάνουμε, έτσι είναι ζωή”, φέρθηκα λίγο χίπικα».
Στις 3 Οκτωβρίου του 1993, η Κατερίνα Γώγου αυτοκτόνησε καταναλώνοντας υπερβολική δόση χαπιών και αλκοόλ. 29 χρόνια μετά τον θάνατο της, έχει αφήσει το έντονο στίγμα της και εξακολουθεί να συγκλονίζει με τους στίχους και την ασυμβίβαστη σκέψη της.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».