Survivor: Ποντικός πέφτει στο... πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά την ώρα που κοιμάται - Δείτε βίντεο

Survivor: Ποντικός πέφτει στο... πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά την ώρα που κοιμάται - Δείτε βίντεο

Τρωκτικά εισέβαλαν στην καλύβα των Διασήμων - «Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει, πετάχτηκα και με χτύπησε το ποντίκι στο κεφάλι» είπε ο ίδιος

ρουβας
Ένας μικρός επισκέπτης «τάραξε» τον ύπνο του Απόστολου Ρουβά, στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ένας -τουλάχιστον- ζωηρός ποντικός εισέβαλε τη νύχτα στην καλύβα των Διασήμων, ο οποίος μάλιστα έπεσε πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chp5tqla1zjl-se)

«Τελικά ξέρετε τι ήταν αυτό που μας ξύπνησε τη νύχτα; Ποντίκια! Και μάλιστα ένα ποντίκι έπεσε πάνω στο πρόσωπο του Απόστολου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού είχε ξημερώσει. «Πάλι καλά, Παναγία μου, που δεν έπεσε στο δικό μου γιατί το εγκεφαλικό και το καρδιακό επεισόδιο το είχα στο τσεπάκι μου»

«Τώρα που ξημέρωσε δεν πρέπει να είναι καν μέσα ή και μέσα να είναι μπορεί να μην κουνιούνται καν! Έγινε χαμός το βράδυ από τα ποντίκια! Εγώ ξύπνησα γιατί με ακούμπησε κάτι στο κεφάλι αλλά αυτό που ένιωσα δεν ήταν αράχνη. Πετάγομαι και με χτύπησε το ποντίκι στο κεφάλι! Κάποια στιγμή μετά άκουγα που σκαρφάλωνε και περπάταγε μέσα στη σκεπή» είπε ο Απόστολος Ρουβάς στον Άρη Σοϊλέδη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Εμ, Survivor δεν θέλαμε; Έτσι είναι εδώ… Ποντίκια, ταραντούλες, σαύρες, φίδια και όλα τα καλά» πρόσθεσε με χιούμορ το μοντέλο και παίκτρια των Διασήμων στο Survivor!

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του 36χρονος 

Λήγει αύριο η παράταση για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού - Ανεμβολίαστοι όσοι ενήλικες δεν έχουν κάνει αναμνηστική δόση

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Εντοπίστηκαν νεκροί οι τρεις ορειβάτες - Ίχνη χιονοστιβάδας στην πλαγιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης