Δανάη Μπάρκα: Τι σχολίασε για τη συμμετοχή του Απόστολου Ρουβά στο Survivor;

Δανάη Μπάρκα: Τι σχολίασε για τη συμμετοχή του Απόστολου Ρουβά στο Survivor;

Όσα δήλωσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια για τον πρώην συνεργάτη της - Θα πήγαινε ποτέ η ίδια σε κάποιο ριάλιτι;

rouvas-apostolos
Η Δανάη Μπάρκα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ”Οκ!”, μίλησε για τη συμμετοχή του πρώην συνεργάτη της,  Απόστολο Ρούβα, στο Survivor.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν περίμενε ο Απόστολος Ρουβάς να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας: «Δεν το περίμενα. Αλλά δεν είμαι και ένας άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στην καθημερινότητά του τον τελευταίο καιρό για να συζητάμε τα νέα μας. Δεν είχε τύχει να μιλήσουμε και να μου πει κάτι. Εγώ από τις 20 Αυγούστου μπήκα σε καθημερινά γυρίσματα, ο Απόστολος έλειπε για δουλειές, δεν είχε τύχει να βρεθούμε. Το έμαθα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ». 

Αναφορικά με το πώς της φαίνεται στο Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς, η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Moυ φαίνεται αυθεντικός, έντιμος, είναι ο εαυτός του. Θεωρώ πως αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για να πάει κάποιος καλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι».



Τέλος, η αγαπητή παρουσιάστρια, απάντησε για το αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι, όπως το Survivor ή το Big Brother: «Όχι. Δεν θα έκανα τίποτα που αφορά εγκλεισμό. Δεν θα μπορούσα να εκθέσω τα νεύρα μου, ντρέπομαι. Και ο εγκλεισμός είναι λογικό να προκαλεί νεύρα. Το Survivor είναι πολύ διαφορετικό από το Βig Brother. Το Βig Brother δεν είναι της αισθητικής μου, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Γενικά, όμως, δεν θα ήθελα να δοκιμάσω τα αρνητικά μου συναισθήματα μπροστά στον κόσμο. Προτιμώ να επιλέγω τα καλά μου συναισθήματα, τη χαρά και την αισιοδοξία, και να εκφράζω αυτά. Νομίζω λοιπόν πως ούτε και σε ένα παιχνίδι όπως το Survivor θα πήγαινα, αλλά «ποτέ μη λες ποτέ», γιατί όσες φορές έχω πει «ποτέ» μετά το έχω λουστεί!».

Ειδήσεις σήμερα:

Για ώρες χωρίς ρεύμα και φαγητό οι ασθενείς της μονάδας Covid στο «Σωτηρία» λόγω της κακοκαιρίας

Συγγενής καρδιοπάθεια η αιτία θανάτου του βρέφους με Covid στο νοσοκομείο Κατερίνης

Απεγκλωβίστηκαν 400 άτομα από τα τρένα στην Οινόη, πολύωρη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης