Η συγκινητική ανάρτηση του Mike για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η συγκινητική ανάρτηση του Mike για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Ο ράπερ μοιράστηκε μια φωτογραφία από την εποχή που έδινε τη δική του μάχη με την ασθένεια

mike_1
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Mike προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση που αφορούσε την εποχή που είχε αρρωστήσει.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε: «Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου! Είσαι πολύ πιο δυνατός απ’ όσο νομίζεις, δεν μπορεί τίποτα να σε ρίξει παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός! Με τη δύναμη του μυαλού μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να ανοίξουμε διάπλατα οποιαδήποτε πόρτα στη ζωή μας επιλέξουμε, αρκεί μόνο να το θέλουμε! Πίστεψε στον εαυτό σου και θα βγεις πιο δυνατός!».



Ο διάσημος ράπερ μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας του μέσω Instagram, ενώ λίγο καιρό αργότερα, είχε δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική μάχη που έδωσε, λέγοντας: 

«Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική. Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Μια μέρα ήταν πολύ έντονος ο πόνος. Έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό. Λέω αυτό δεν είναι καλό σίγουρα. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο, ήμουν ήρεμος από τα λόγια του γιατρού μου. Η γυναίκα που με εξέτασε μου είπε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξω πολύ σύντομα», είχε δηλώσει ο Mike και πρόσθεσε:

«Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο. Εκεί ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχι. Μου ήρθε μια τεράστια κεραμίδα στο κεφάλι. Δεν το πίστευα. Δεν πίστευα ότι είναι καρκίνος. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένεια και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά. Ήθελα να το περάσω μόνος μου για να μην επιβαρύνω τους γονείς μου ή την κοπέλα μου. Δεν ήθελα οι γονείς μου να έχουν κι αυτό στο κεφάλι τους. Προσπαθούσε να μην δείχνω κάτι και ξεσπούσα στο μπάνιο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c6d7g0cy8ys1-st)
Κλείσιμο


Ο Mike είχε αναφερθεί παλαιότερα και στα αγαπημένα του πρόσωπα, που του στάθηκαν στην περιπέτειά του. Μάλιστα, όταν έκλεισε ένας χρόνος από τότε που έγινε καλά, είχε ευχαριστήσει δημόσια τη σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού και τους φίλους του, αναφέροντας: «Σήμερα κλείνω 1 χρόνο καθαρός από τον καρκίνο! Αυτούς τους ανθρώπους που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οι άνθρωποι που δεν με άφησαν λεπτό, είναι οι άνθρωποι που ότι ώρα και να τους έπαιρνα θα ήταν εκεί, είναι οι άνθρωποι που τους χρωστάω τα πάντα! Μετά από 1 χρόνο λοιπόν έχω να πω, πως νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί αγκαλιάζουν την κάθε μου τρέλα και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα! Να σας συστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ! 25/8/2021», είχε γράψει χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρία χρονια φυλάκιση με αναστολή σε δύο ιερείς που καταδικάστηκαν για ασέλγεια σε ανήλικο αγόρι

Κρίση στην Ουκρανία: Οι πρώτες στρατιωτικές ενισχύσεις των ΗΠΑ έφτασαν στη Γερμανία

Ραγίζει καρδιές η παρέα του Άλκη: «Η μάνα σου έχασε έναν γιο, σήμερα έχει άλλους οκτώ»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης