Ελεονώρα Μελέτη: Ολοκλήρωσα την ωοκατάψυξη έχοντας γνωρίσει τον Θοδωρή

Ελεονώρα Μελέτη: Ολοκλήρωσα την ωοκατάψυξη έχοντας γνωρίσει τον Θοδωρή

«Σήμερα έχει αρχίσει να σπάει το ταμπού. Θυμάμαι πως μου είχε πει στα 35, πρώτη φορά, ο γιατρός μου για την ωοκατάψυξη», είπε η παρουσιάστρια

Eleonora_Meleti_2
Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Αφορμή για τα όσα είπε η παρουσιάστρια στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής η Ανθή Σαλαγκούδη, όπου και μίλησε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Ιατρικά είναι εύκολη η κατάψυξη ωαρίων. Κάνεις έναν κύκλο ορμονών πολύ μικρό, αναλόγως το πρωτόκολλο και την κατάσταση στην οποία είναι η γονιμότητα σου και σου τα παίρνουν με έναν πολύ ανώδυνο τρόπο. Δεν πονάει. Ψυχολογικά είναι το κομμάτι γιατί μια γυναίκα, η οποία καλείται μια ωοκατάψυξη, σημαίνει ότι έχει έναν λόγο που το κάνει. Οι λόγοι μπορεί να είναι διάφοροι. Μπορεί να έχει φτάσει σε μια κομβική ηλικία, να μην έχεις σύντροφο, να πρέπει να παύσεις για λίγο την ικανότητα της να γίνει μητέρα γιατί μπορεί να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όλα αυτά, λοιπόν, επιβαρύνουν την ψυχολογία», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη για να συνεχίσει:

«Σήμερα έχει αρχίσει να σπάει το ταμπού. Θυμάμαι πως μου είχε πει στα 35, πρώτη φορά, ο γιατρός μου για την ωοκατάψυξη. Εγώ 35 χρονών ήμουν το 2013 και μου είχε πει να μην την κάνω ακόμα, «στα 38 όμως αν δεν έχεις βρει έναν σύντροφο έλα να το δούμε». Όταν λοιπόν έκλεισα τα 38, επειδή δεν είχα σύντροφο, θυμάμαι πως ολοκλήρωσα την ωοκατάψυξη έχοντας γνωρίσει τον Θοδωρή. Απλά δεν έβαλα τέλος σε αυτή τη διαδικασία γιατί το όφειλα στον εαυτό μου».

Ανθή Σαλαγκούδη: "Η κατάψυξη ωαρίων δεν είναι η πιο εύκολη δοκιμασία"


Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τέλος το δράμα της οικογένειας που «έχασε» τα τρία της παιδιά στην Πάτρα: Δεν φαίνεται γονιδιακό πρόβλημα - Τι ερευνάται


Η Σοφία Βεργκάρα «ξέθαψε» παλιές της φωτογραφίες με μικροσκοπικό μπικίνι


Έρευνα για το «είσαι η ντροπή της κοινωνίας» που είπε καθηγητής σε 12χρονο μαθητή που φόρεσε φούστα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης