H Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στην Μαλέσκου αν το pole dancing είναι προκλητικό

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στην Μαλέσκου αν το pole dancing είναι προκλητικό

Δείτε πώς η πρώην παίκτρια απάντησε στο πάνελ του «Love It» - Τι είπε η παρουσιάστρια

Evridiki_Valavani
Tην έντονη ενόχλησή της για τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου εξέφρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το πάνελ της εκπομπής «Love It» σχολίασε το pole dancing που έκαναν οι παίκτριες της ομάδας των διασήμων στο Survivor και συγκεκριμένα αν τελικά αυτό είναι ένα άθλημα ή αν είναι ένας προκλητικός χορός.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που ασχολείται εδώ και χρόνια με το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και πήρε θέση μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Οι αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Instagram
«Ξεκίνησα να κάνω Pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. Δε ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική. Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή “Love it” που σχολιάζανε αν το Pole dancing είναι άθλημα ή όχι. Δε θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δε γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην βγαίνουμε δημόσια, να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing (να σας ενημερώσω πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησα να τα διοργανώνω εγώ με την εταιρεία μου) και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν. Ήρεμα το λέω».

Valavani_1


Το pole dancing στο DWTS
Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την περίοδο που διαγωνιζόταν στο DWTS και το επεισόδιο που είχε χορέψει pole dancing γράφοντας: «Ήταν 2018 όταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο αποφάσισα να χορέψω Pole dancing στο DWTS και δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ@@ο μου, αλλά για να προσπαθήσω – με τον δικό μου τρόπο – να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Και δε νομίζω πως σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω κάτι προκλητικό. ‘Η μήπως κάνω κάτι λάθος;»

Valavani_2


Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου
Με αφορμή μερικά σχόλια που έκανε αναφορικά με το pole dancing, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στον αέρα της εκπομπής της, καθώς δέχθηκε μια σειρά από μηνύματα στα social media. «Θέλω να ξεκαθαρίσω σε κάποια μηνύματα τα οποία έλαβα από αθλήτριες του pole dancing ότι χαίρομαι που γνωρίζω ότι το pole dancing είναι άθλημα όπως ρωτούσα. Σε κάθε περίπτωση για κανένα λόγο δεν το είπα ούτε προσβλητικά ούτε θα έπαιρνα ποτέ μια θέση κατά. Ίσα ίσα χαίρομαι που έχουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό και από εσάς γνωρίζοντας και αυτή τη μορφή αθλήματος, το οποίο αντιλήφθηκα και με το μικρό μου μυαλό, χωρίς γνώση αντίστοιχα στο κομμάτι αυτό θέλω να πω, πως είναι πάρα πολύ δύσκολο. Μπράβο σε όλες αυτές τις κοπέλες, οι οποίες αθλούνται σε αυτό το κομμάτι και έχουν ιδιαίτερες διακρίσεις και παγκόσμιες. Αυτά και την αγάπη μας! Ότι λέμε, το λέμε καλοπροαίρετα».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ριάνα δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλιά στην πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη της

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου θύμισε στους followers πόσο σέξι είναι στην πίστα

Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης