H Βικτόρια Μπέκαμ τρώει επί 25 χρόνια το ίδιο φαγητό

H Βικτόρια Μπέκαμ τρώει επί 25 χρόνια το ίδιο φαγητό

Η αποκάλυψη μάλιστα έγινε από τον σύζυγό της, Ντέιβιντ

Victoria_Beckham
Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει δηλώσει εδώ και χρόνια ότι τηρεί ένα πολύ αυστηρό πρόβλημα διατροφής, σε κανέναν όμως δεν πήγαινε το μυαλό ότι τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα, εδώ και 25 χρόνια, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast "River Café’s Table 4".

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ ανέφερε ότι η γυναίκα του τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό: «Από τότε που γνώρισα τη Βικτόρια, τρώει μόνο ψητά ψάρια με λαχανικά στον ατμό και πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό», ενώ πρόσθεσε πως μόνο μία φορά του έκανε το χατήρι να δοκιμάσει κάτι άλλο:

«Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν όταν ήταν έγκυος με τη Χάρπερ και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Χωρίς αμφιβολία μία από τις αγαπημένες μου βραδιές. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το έχει φάει ξανά από τότε», συμπλήρωσε.



Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η Βικτόρια Μπέκαμ έχει πει πως είναι.. αφόρητα βαρετή και ιδιότροπη σε ό,τι σχετίζεται με φαγητό. Κάποια στιγμή είχε δηλώσει πως της αρέσει να τρώει και τοστ ολικής αλέσεως με αλάτι, προκαλώντας την έκπληξη των θαυμαστών της. 

Κατά καιρούς, το πρώην μέλος των Spice Girls, έχει απασχολήσει τον Τύπο με την εμφάνισή της, καθώς πολλοί ανησυχούν ότι είναι υπερβολικά αδύνατη.



Ο σύζυγός της ωστόσο, πέρα από την ποικιλία των γεύσεων που δεν δοκιμάζει η σύντροφός του, δεν εξέφρασε καμία ανησυχία για την υγεία της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο διαρρήκτης που εισέβαλε χθες σε διαμέρισμα αστυνομικού στη Νέα Ιωνία - Δείτε βίντεο

Έζησα στην ΕΣΣΔ και δεν χρειάζομαι αναμνηστικές δόσεις κομμουνισμού, λέει ο ιστορικός της υπόθεσης «Παπαρατσένκο»

Αγωνία για τη Stealth Omicron: Φόβοι και ενδείξεις ότι συντηρεί υψηλά τον αριθμό των κρουσμάτων



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης