Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν ήθελα να συνεργαστώ με τον Μποτρίνι, τον φοβόμουν»

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν ήθελα να συνεργαστώ με τον Μποτρίνι, τον φοβόμουν»

Η νικήτρια του περυσινού Master Chef μίλησε για τα πρώτα της βήματα δίπλα στον επιτυχημένο σεφ, το Master Chef και τη μεγάλη νίκη της

margarita
Για το Master Chef, τη νίκη της, αλλά και τον Έκτορα Μποτρίνι μίλησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η περυσινή νικήτρια του διαγωνισμού μαγειρικής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε αρχικά, στην εμπειρία της από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Στο παιχνίδι έδειξα αυτό που είμαι και φάνηκε και στους τηλεθεατές αυτό. Με πιάνει μια συγκίνηση, κάθε φορά που τα θυμάμαι. Το έζησα πολύ έντονα, με μεγάλη χαρά και μου λείπει συχνά. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που δήλωσα συμμετοχή, ήμουν έτοιμη. Πάντα έχεις τον στόχο να κερδίσεις, ήθελα να κερδίσω εννοείται, μέσα μου το ένιωθα, αλλά με τα σχόλια που έπαιρνα, δεν το πίστεψα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chlldg58w2ch-st)

Κλείσιμο
Στην συνέχεια, μίλησε για την σχέση της με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού. Όπως είπε, στην αρχή ένιωθε άβολα και τους φοβόταν, όμως με τον καιρό, απέκτησε οικειότητα.

«Η μία λέξη τους μπορεί να σε απογειώσει και μία άλλη μετά να σε κάνει χάλια. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Έχει χιούμορ και με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Όταν αποχώρησα τότε, μου έλεγαν ότι έχω μία δεύτερη ευκαιρία να μπω ξανά στο σπίτι κι εγώ τους έλεγα ότι θέλω να φύγω», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chlla6axjvl5-st)

Τέλος, μίλησε για τον Έκτορα Μποτρίνι, καθώς δίπλα του έμαθε τα μυστικά του επαγγέλματος. Όπως είπε, τον φοβόταν πάρα πολύ και στην αρχή, δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

«Έμαθα να μαγειρεύω δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι. Εκεί τα έμαθα όλα, να στέκομαι σε μία κουζίνα. Ξεκίνησα την πρακτική μου εκεί και έμεινα πέντε χρόνια. Δεν ήθελα να πάω στην αρχή, γιατί τον φοβόμουν μην αρχίσει να μου πετάει κατσαρόλες. Μου έλεγαν ότι είναι καλός και ότι θα μάθω πολλά μαζί του και τελικά, με έπεισαν», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο διαρρήκτης που εισέβαλε χθες σε διαμέρισμα αστυνομικού στη Νέα Ιωνία - Δείτε βίντεο

Έζησα στην ΕΣΣΔ και δεν χρειάζομαι αναμνηστικές δόσεις κομμουνισμού, λέει ο ιστορικός της υπόθεσης «Παπαρατσένκο»

Αγωνία για τη Stealth Omicron: Φόβοι και ενδείξεις ότι συντηρεί υψηλά τον αριθμό των κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης