Η Δανάη Παππά για τον ρόλο της στον Σασμό: «Μου στέλνουν άσχημα μηνύματα στα social media, με ταυτίζουν με τη Θοδώρα»

Η Δανάη Παππά για τον ρόλο της στον Σασμό: «Μου στέλνουν άσχημα μηνύματα στα social media, με ταυτίζουν με τη Θοδώρα»

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, τον ρόλο της στον Σασμό και την προσωπική της ζωή

danai_pappa
Η Δανάη Παππά παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό, την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και την σχέση της με τον επιχειρηματία, Λάμπρο Λάζαρη.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Θοδώρα στην επιτυχημένη σειρά του Alpha κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μίλησε αρχικά για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Δεν ήταν στις βλέψεις μου η υποκριτική. Ο Αντρέας Γεωργίου μου έδωσε την ευκαιρία για αυτό το τεράστιο βήμα. Ο ρόλος που μου είχε δώσει στη σειρά "Τατουάζ" ήταν αυτός της χορεύτριας, οπότε δεν είχα καταλάβει το μέγεθος και τον όγκο του ρόλου, ούτε και ρώτησα, δεν ήξερα πώς γίνονται τα πράγματα. Πήγα εκεί, λέω ωραία, θα ψάχνουν μια χορεύτρια, θα βγάζω κι ένα χαρτζιλίκι και μόλις πήρα το πρώτο επεισόδιο κι είδα ότι ο ρόλος μου είναι σε όλες τις σκηνές, νόμιζα ότι έχει γίνει λάθος. Το συζήτησα αργότερα με τον Αντρέα και μου λέει "αυτό είναι και σε θέλουμε γι' αυτό, μας κάνεις"», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chksue547bpd-st)

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο της Θοδώρας κι εξήγησε πως το κοινό δεν έχει πάρει με καλό μάτι την ηρωίδα της. Μάλιστα, πολλοί της στέλνουν πολύ άσχημα μηνύματα στα social media.

«Έχουν ταυτίσει εμένα με τον ρόλο μου και δεν έχουν πάρει με καλό μάτι τη Θοδώρα. Μου στέλνουν πολλά μηνύματα στο Instagram, αλλά γελάω, τι να κάνω; Τι να απαντήσω; Τι να δικαιολογήσω; Είναι ακραία κάποια πράγματα και λες πως είναι δυνατόν να πορώνονται έτσι; Είναι τρομερό», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας βέβαια, πως σαν Δανάη Παππά δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chksue547bpd-st)

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη κι αποκάλυψε πως έχουν κάνει το επόμενο βήμα και ζουν πλέον μαζί.

«Μένουμε μαζί, είναι πολύ ωραίο αυτό. Ταιριάξαμε. Λένε ότι πρέπει πρώτα να γνωρίσεις τον άλλο και μετά να συγκατοικήσεις, γιατί είναι περίεργα τα πράγματα αλλιώς, αλλά κάπως έδεσε το παζλ. Γνωριζόμασταν και πιο πριν με τον Λάμπρο. Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά γνωριζόμασταν κι είχαμε δουλέψει παλιά μαζί. Ήρθαν έτσι, τα πράγματα μετά από κάποια χρόνια και είπαμε "ωπ". Πρώτη φορά συγκατοικώ με κάποιον, είναι ωραία, συζητάμε πολύ οι δυο μας, ειδικά όταν βρίσκουμε εμπόδια , έτσι τα λύνουμε», είπε κλείνοντας. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον

«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης