Ο Γουίλεμ Νταφόε σε έναν ξεκαρδιστικό μονόλογο - Αυτοσαρκάζεται και πετάει τα «καρφιά» του για Αλ Πατσίνο και Κέιτζ

Ο Γουίλεμ Νταφόε σε έναν ξεκαρδιστικό μονόλογο - Αυτοσαρκάζεται και πετάει τα «καρφιά» του για Αλ Πατσίνο και Κέιτζ

Το μικροσκοπικό διαμέρισμα των 200 ευρώ που τον βοήθησε να αναπτύξει το υποκριτικό του ταλέντο, η ψυχοπάθεια στο πρόσωπό του και οι δύο...  «διακριτικοί» ηθοποιοί

dafoe
Μετά την Κιμ Καρντάσιαν, την Μπίλι Άιλις, την Αριάνα Ντεμπόζ και άλλες σημαντικές προσωπικότητες, ήρθε η σειρά του Γουίλεμ Νταφόε να ερμηνεύσει τον δικό του μονόλογο στο δημοφιλές show «Saturday Night Live».

Ο σπουδαίος ηθοποιός απέδειξε πως εκτός το υποκριτικό του ταλέντο, διαθέτει ιδιαίτερο χιούμορ, ευφυΐα και είναι από τις πιο ακομπλεξάριστες προσωπικότητες του Χόλιγουντ.

Στο πρόσφατο επεισόδιο του show, ο Νταφόε διηγήθηκε μέσα από έναν σύντομο μονόλογο τη ζωή του από τα πρώτα του κιόλας βήματα στην υποκριτική, όταν ζούσε ακόμα σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, μέχρι και σήμερα. Δεν δίστασε μάλιστα, να μιλήσει για την «ψυχασθένεια» που του χρεώνουν συχνά οι θαυμαστές του, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του προσώπου του.

Willem Dafoe Monologue - SNL

«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στη Νέα Υόρκη, είναι τέλεια, από εδώ ξεκίνησα. Μετακόμισα εδώ, όταν ήμουν μόλις 21 και τότε, δεν είχα καθόλου χρήματα. Έμενα σε ένα διαμέρισμα των 200 δολαρίων στη 10η Λεωφόρο. Εκεί έμαθα υποκριτική», είπε αρχικά για να συνεχίσει αργότερα, να αστειεύεται για το πόσο μικροσκοπικό ήταν το σπίτι του.

«Έπρεπε να υποκριθώ ότι απολαμβάνω το μπάνιο μου στην κουζίνα», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν στα γέλια.

Dog Show - SNL

Στη συνέχεια, δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί για την «υπερβολική» υποκριτική του στον κινηματογράφο. «Ξεκίνησα από το πειραματικό θέατρο, αυτό με δίδαξε πώς να αρπάζω τους ρόλους. Κάποιοι λένε ότι η υποκριτική μου είναι υπερβολική, αλλά εγώ πιστεύω ότι η υπερβολική υποκριτική του ενός, είναι η αφοσιωμένη υποκριτική του άλλου», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε σε αυτούς που τον παρομοιάζουν με έναν ψυχοπαθή και δεν δίστασε να πετάξει τα καρφιά του για τον Νίκολας Κέιτζ και τον Αλ Πατσίνο.

Κλείσιμο

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι για το πρόσωπό μου, είναι πολύ εκφραστικό όντως, αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω, ούτε το σκέφτομαι. Δεν είμαι ένας από αυτούς τους διακριτικούς ηθοποιούς, όπως ο Κέιτζ ή ο Αλ Πατσίνο. Ίσως γι' αυτό έρχεται ο κόσμος και μου λέει "ξέρεις ποιος ρόλος θα σου ταίριαζε γάντι; Αυτός του Τζόκερ". Είναι βέβαια, πάντα πολύ ωραίο να ακούς ότι έχεις την αύρα ενός ψυχοπαθή"», είπε γελώντας ο Γουίλεμ Νταφόε.



Ειδήσεις σήμερα:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»


Αποχωρεί από τους «Φύλακες του Γαλαξία» ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν


Η ερωτική εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα στον Θανάση Πανουργιά στο Instagram

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης