Η Ιωάννα Σιαμπάνη περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε η μητέρα της κατά την σύγκρουση των τρένων για Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε η μητέρα της κατά την σύγκρουση των τρένων για Θεσσαλονίκη

«Την ώρα της σύγκρουσης, η μητέρα μου έφυγε με το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, με αποτέλεσμα να πρηστεί όλη η δεξιά πλευρά της, το μάτι της να έχει κλείσει και ακόμα και η σπονδυλική της στήλη υπέστη τραυματισμό», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

ioanna
Σε μία συγκλονιστική περιγραφή προχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη για τις δραματικές στιγμές που έζησε η μητέρα της κατά την σύγκρουση των τρένων με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Η κοπέλα που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο My Style Rocks μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ταξίδεψε η μητέρα της, επιστρέφοντας από την ΑΘήνα στη Λάρισα.

«Είχε έρθει από τη Λάρισα να με επισκεφτεί στην Αθήνα. Έπρεπε να επιστρέψει όμως και θεωρήσαμε ότι ο πιο ασφαλής τρόπος ήταν το τρένο. Ενώ μου είπε ότι ξεκίνησε κανονικά, μετά από μία ώρα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι χάλασε η μηχανή του τρένου. Κλείδωσαν οι πόρτες και δεν μπορούσαν να βγουν και κόπηκε και η θέρμανση, οι άνθρωποι άρχισαν να κρυώνουν και να αναρωτιούνται τι γίνεται. Όσοι είχαν φαγώσιμα στις τσάντες, άρχισαν να τα μοιράζουν, ούτε ρεύμα δεν είχαν, τελείωνε και η μπαταρία στα τηλέφωνά τους», περιγράφει αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chi1ftzbzscx-st)

Στη συνέχεια, εξηγεί τις τραγικές στιγμές που έζησε, όταν η μητέρα της την κάλεσε και με τρεμάμενη φωνή της είπε ότι το τρένο τους συγκρούστηκε με ένα άλλο.

«Κάποια στιγμή μου τηλεφωνεί ένας άγνωστος αριθμός και ακούω τη φωνή της μητέρας μου. Με το ζόρι μιλούσε. Μου κόπηκαν τα πόδια, σκέφτηκα ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Τη ρώτησα που βρίσκεται και μου είπε ότι τους είχε χτυπήσει τρένο, με έπιασαν τα κλάματα. Την ώρα της σύγκρουσης, η μητέρα μου ήταν κουλουριασμένη στο κάθισμα, επειδή κρύωνε και έφυγε με το κεφάλι στο μπροστινό κάθισμα, με αποτέλεσμα να πρηστεί όλη η δεξιά πλευρά της, το μάτι της να έχει κλείσει και ακόμα και η σπονδυλική της στήλη υπέστη τραυματισμό», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Τέλος, εξηγεί ότι δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει τον κόσμο στο τρένο. «Ήταν άφαντοι οι άνθρωποι του τρένου. Ακόμα και όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, δεν τους έδωσαν φαγητό. Το πρωί της επόμενης ημέρας τους έιπαν να αφήσουν τα δωμάτιά τους, γιατί έτσι είχαν συνεννοηθεί με τα τρένα. Τους μετέφεραν στον πλησιέστερο σταθμό τρένου, ώστε να πάνε σπίτια τους κι εκεί έμειναν τουλάχιστον 5 ώρες όρθιοι. Οι υπάλληλοι του σταθμού δεν ήταν ενημερωμένοι και τους είπαν να πληρώσουν εισιτήριο», είπε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και τόνισε πως η μητέρα της σκοπεύει να κινηθεί νομικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Kάθειρξη 20 ετών για τον «Tiger King» του Netflix

Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο διάλογος με τη Μόσχα πρέπει να συνεχιστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης

Καναδάς: «Κονβόι» φορτηγατζήδων διαδηλώνει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης