Πέτρος Ξεκούκης: «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Πέτρος Ξεκούκης: «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι η δικάσιμος πλησιάζει και μπορεί να υπάρχουν αποκαλύψεις, υποστηρίζοντας πως μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν - Τι σχολίασε για την παράσταση του Παύλου Χαϊκάλη

Πετρος_Ξεκουκης
Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης μίλησε στο Πρωινό και για τις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και την παράσταση του Παύλου Χαϊκάλη, που κατέβηκε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ισίδωρου Φίκαρη, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το πώς νιώθει πλέον για εκείνον, ο ηθοποιός απάντησε:

«Φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξαναδουλέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Στο κοινό πέρασε, ο κόσμος δεν ξεχνάει. Μπορεί να συνεργαστούμε αργότερα, τον αγαπώ, τον εκτιμώ, το ταλέντο δεν παύει να υπάρχει. Δεν θα ήθελα να πάω αυτή τη στιγμή να τον επισκεφθώ στη φυλακή, γιατί είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα αισθανόταν πολύ άσχημα, Φαντάζεστε αν βλέπει στην τηλεόραση τον Πλάτανο πώς θα αισθάνεται ψυχολογικά; Θα πρέπει να μπούμε και στη δική του τη θέση, μπορεί να έχει κατανοήσει. Έρχεται η δικάσιμος και μπορεί εκεί να έχουμε και αποκαλύψεις και να φανεί ότι κάποιες πήγαν οικειοθελώς. Μπορεί να έγιναν σκόπιμα όλα αυτά που έγιναν».

Αναφορικά με τον Παύλο Χαϊκάλη και την παράσταση που κατέβηκε, ο Πέτρος Ξεκούκης δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν ξεχνά και δε συγχωρεί. Πάντως, δεν περίμενα ούτε εγώ να κατέβει γιατί άκουγα για κάτι χιλιάδες εισιτήρια. Τι θα πει ο Χαϊκάλης με την αστρολογία; Με την αστρολογία θα κάνει παιδί μία γυναίκα; Πώς; Με ανεμογκάστρι; Θα τρελαθούμε τώρα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chh7sh5iuae1-sf)


Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο για να δικαστεί για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. 

Η δίκη του ηθοποιού προσδιορίστηκε για τη συγκεκριμένη ημερομηνία, μετά το παραπεμπτικό βούλευμα που είχε εκδώσει τον περασμένο Νοέμβριο το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Στο βούλευμα αναφέρεται ότι οι μαρτυρίες των τριών γυναικών ηθοποιών που κατήγγειλαν τον συνάδελφό τους, βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά. Σύμφωνα με τους δικαστές, καμία από τις καταγγέλλουσες δεν είχε σκοπό να συκοφαντήσει τον κατηγορούμενο, όπως ο ίδιος είχε ισχυριστεί ενώπιον της ανακρίτριας το περασμένο καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Φον ντερ Λάιεν: Εάν όλοι οι εμβολιασμένοι στην ΕΕ έκαναν ενισχυτική δόση θα αποφεύγαμε περίπου 1 εκατ. νοσηλείες

Εσπευσμένα στην Εντατική βρέφος 3 μηνών με κορωνοϊό στην Πάτρα

Survivor - spoiler: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πηλίδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης