Βαλέρια Κουρούπη για την κακοκαιρία: Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας

Βαλέρια Κουρούπη για την κακοκαιρία: Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας

«Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε και όταν φυσάει, όταν έχει καύσωνα ή χιόνια δεν έχουμε ρεύμα», είπε οργισμένη η ηθοποιός

Valeria1
Την οργή και την αγανάκτησή της για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Παιανίας μετά την επέλαση της κακοκαιρίας εξέφρασε η Βαλέρια Κουρούπη. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» λέγοντας πως αισθάνεται πολίτης 5ης κατηγορίας καθώς για 4η μέρα τα προβλήματα παραμένουν.

«Τα Μεσόγεια κυριολεκτικά χτυπήθηκαν αλύπητα από την κακοκαιρία. Είχαμε πάρα πολύ χιόνι, δεν τα βάζουμε με τον καιρό, δεν ζούμε στο Ντουμπάι, αλλά στην Ελλάδα» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι δεν πέρασε εκχιονιστικό για κάποιες ημέρες, λόγω των οχημάτων που είχαν εγκλωβιστεί στους δρόμους.

«Δεν είχαμε φως, ευτυχώς είχαμε τζάκι και ήμασταν όλοι εκεί μπροστά… Αισθάνθηκα πολίτης 5ης κατηγορίας. Μείναμε χωρίς ρεύμα, που το χρυσοπληρώνουμε και όταν φυσάει, όταν έχει καύσωνα ή χιόνια δεν έχουμε ρεύμα. Το εκχιονιστικό πέρασε μετά από τρεις μέρες, γιατί μέχρι τότε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από τον οικισμό», είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chh49pjm5o9d-st)

Οργή και μέσα από τα social media
Χθες η ηθοποιός εξέφρασε την οργή της και μέσα από τα social media. Με βίντεο που ανέβασε μέσα από το αυτοκίνητό της είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι στο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μεσογείων και μην ανησυχείτε που οδηγώ γιατί δεν κινούμαι! Όχι, δύο λωρίδες με το ζόρι και όλο το άλλο χιόνι, πεταμένα αυτοκίνητα και σπασμένα κλαδιά. Ωραία, δεν μπορώ να πω. Λειτουργούν και οι δήμοι και ο κρατικός μηχανισμός. Ακόμη δεν έχουμε απεγκλωβιστεί αδέλφια! Η κίνηση είναι πάρα πολλή στους δρόμους. Με το ζόρι εκχιονίσαν χθες αλλά η δρόμοι δεν περνούν, είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η κυκλοφορία. Είναι άγρια τα πράγματα. Πιο άγριο βέβαια είναι να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας, πόσο εγκαταλελειμμένοι είμαστε και γιατί συνεχώς γίνεται επίκληση στην ατομική ευθύνη. Γίνεται γιατί δεν υπάρχει ευθύνη κρατική και μέριμνα για εμάς».

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Προσπάθεια δημοσκοπικής ανάτασης του ΣΥΡΙΖΑ, λέει η κυβέρνηση για την πρόταση μομφής

Πώς δίνονται ειδικές άδειες σε εργαζομένους όταν νοσούν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους, oι νέες υπουργικές αποφάσεις

Η κοκαΐνη ήταν το μυστικό συστατικό της μεταμόσχευσης καρδιάς από χοίρο σε άνθρωπο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης