Η Μαρίνα Λαμπροπούλου για Βασιλική Μιλλούση: «Καλό θα ήταν να με ακούσει και να μην μπαίνει σε ξένα χωράφια»

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου για Βασιλική Μιλλούση: «Καλό θα ήταν να με ακούσει και να μην μπαίνει σε ξένα χωράφια»

Η γνωστή χορογράφος μίλησε για την κόντρα που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την Βασιλική Μιλλούση κατά την συμμετοχή της 2ης στο DWTS

lampropoulou2101-682x384
Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Λαμπροπούλου και με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε για την εμπειρία της στο DWTS αναφέρθηκε και στην κόντρα της με την Βασιλική Μιλλούση.

Η χορογράφος και κριτής στο χορευτικό show μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και εξήγησε πως ξεκίνησε η «διαμάχη» της με την αθλήτρια.

«Για την Βασιλική είχα αναφερθεί στον σύγχρονο χορό και σε μία κατακόρυφο, η οποία έγινε τελικά ολόκληρο θέμα. Δυστυχώς, εδώ στην Ελλάδα πηγαίνουμε με τις συμπάθειές μας. Δεν έχει να κάνει όμως, με τις συμπάθειες. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι "όταν ο καθένας είναι στο είδος του", καλό θα ήταν να μην μπαίνουμε σε διαφορετικά χωράφια. Έτσι της είπα κιόλας. "Τα δικά σου χωράφια τα σέβομαι απόλυτα, εκεί είσαι τοπ, δεν σε αγγίζουν". Εγώ όμως, είμαι δασκάλα στον σύγχρονο χορό και χρόνια χορεύτρια. Θα έπρεπε να με ακούσει», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chb7t5rbwr0x-st)

Στην συνέχεια, τόνισε πως υπάρχει πολύς κόσμος που δεν τα πηγαίνει καλά με την κριτική. «Υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε την κριτική και τη θέλουν και άλλοι που έχουν κλειστά αυτιά και παρωπίδες. Δεν αναφέρομαι στη Βασιλική, γενικά μιλάω. Οι άνθρωποι που ακούνε, δεν παρεξηγούνται. Ακούνε και πηγαίνουν μπροστά ανάλογα με το τι ακολουθούν και τι πρεσβεύουν», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, αφού το DWTS φτάνει στο τέλος του, η Μαρίνα Λαμπροπούλου δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα μου πήγαινε περισσότερο ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν κυνηγάω ποτέ τις προτάσεις, ούτε χτυπάω πόρτες. Είμαι πολύ περήφανη».



Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης