Η Κάρι Μπράντσο φοράει ξανά το επικό φόρεμα από το φινάλε του «Sex and the City»

Η Κάρι Μπράντσο φοράει ξανά το επικό φόρεμα από το φινάλε του «Sex and the City»

Θα εμφανιστεί με αυτό στο 8ο επεισόδιο του  «And Just Like That» - Δείτε φωτογραφίες

carrie__1_
Η Κάρι Μπράντσο είναι γνωστή για τις iconic εμφανίσεις της στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City» και όπως φαίνεται, συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό και στο remake του.

Στο 8ο επεισόδιο της σειράς «And Just Like That» η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φρόντισε για άλλη μία φορά να αφήσει έκπληκτους τους θαυμαστές του διάσημου χαρακτήρα της.

Όπως αποκάλυψε μέσω μίας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάρι θα φορέσει ξανά το επικό φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί στο «Sex and the City».

carrie

Πρόκειται μάλιστα, για το φόρεμα, το οποίο είχε κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού στο τελευταίο επεισόδιο της διάσημης σειράς, το 2004, όταν η Κάρι αποφάσισε να επιστρέψει στο Παρίσι.

Στην ανάρτηση της, η ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της δύο στιγμιότυπα, ένα από τα πλάνα του φινάλε του SATC κι ένα από το 8ο επεισόδιο του «And Just Like That».


Στη λεζάντα έγραψε: «Την βρήκαμε. Γλίστρησε μέσα. Πρόφτασε. Έχει περάσει τόσος καιρός. Είχε πολλά να μοιραστεί. Σύντομο και δύσκολο να πω αντίο ξανά».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης