Η Κάρι Μπράντσο φοράει ξανά το επικό φόρεμα από το φινάλε του «Sex and the City»
Θα εμφανιστεί με αυτό στο 8ο επεισόδιο του «And Just Like That» - Δείτε φωτογραφίες
Η Κάρι Μπράντσο είναι γνωστή για τις iconic εμφανίσεις της στη δημοφιλή σειρά «Sex and the City» και όπως φαίνεται, συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό και στο remake του.
Στο 8ο επεισόδιο της σειράς «And Just Like That» η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φρόντισε για άλλη μία φορά να αφήσει έκπληκτους τους θαυμαστές του διάσημου χαρακτήρα της.
Όπως αποκάλυψε μέσω μίας ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάριθα φορέσει ξανά το επικό φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί στο «Sex and the City».
Πρόκειται μάλιστα, για το φόρεμα, το οποίο είχε κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού στο τελευταίο επεισόδιο της διάσημης σειράς, το 2004, όταν η Κάρι αποφάσισε να επιστρέψει στο Παρίσι.
Στην ανάρτηση της, η ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της δύο στιγμιότυπα, ένα από τα πλάνα του φινάλε του SATC κι ένα από το 8ο επεισόδιο του «And Just Like That».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.