Η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή αποκάλυψε τον λόγο που η κόρη της μπήκε στο Survivor

Η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή αποκάλυψε τον λόγο που η κόρη της μπήκε στο Survivor

H κυρία Εύα Κουρεντή ξεκαθάρισε τα πράγματα και για την προσωπική ζωή της κόρης της

kourenti-485x360
Η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή, Εύα, πήρε θέση και απάντησε σε όλα όσα ακούγονται για την κόρη της. Η κυρία Εύα Κουρεντή ξεκαθάρισε τη σχέση της κόρης της με τον John αλλά και τους λόγους που πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor.

«Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι επειδή ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι. Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, περίπου 400 ευρώ το μήνα. Δεν μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει», είπε η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή.

Όσο για εκείνους που την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τον Γιώργο Κατσαούνη για να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή είπε: «Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος που να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχω φάει πια. Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν αλλά λίγο αργότερα χώρισαν», είπε η κυρία Εύα Κουρεντή στο περιοδικό «You».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Δείτε τις δύο καταθέσεις της Γεωργίας Μπίκα

Αρνητής κορωνοϊού χτύπησε στο πρόσωπο τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου

Survivor: Αποχώρησε ο Βαλάντης χωρίς να πει «αντίο» και πέταξε στη φωτιά την κόκκινη μπαντάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης