Το NBC «σβήνει» την Έλεν ντε Τζενέρις - Τέλος για το τηλεπαιχνίδι «Ellen's Game of Games»

Το NBC «σβήνει» την Έλεν ντε Τζενέρις - Τέλος για το τηλεπαιχνίδι «Ellen's Game of Games»

Μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων εναντίον της παρουσιάστριας, τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το τηλεπαιχνίδι είναι πολύ χαμηλά

elen
Αφού ανακοίνωσε το φινάλε του διάσημου talk show που παρουσίαζε η Έλεν ΝτεΤζενέρις  μετά από 19 σεζόν, ένα ακόμα επαγγελματικό πρότζεκτ φτάνει στο τέλος του.

Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι Ellen's Game of Games, το οποίο αν και σημείωσε μεγάλη επιτυχία επί τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν, τελικά έφτασε στο τέλος του, καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης είναι πλέον πολύ χαμηλά, σύμφωνα με το Deadline Hollywood.


Το τηλεπαιχνίδι αποτελούσε ένα από τα πιο «δυνατά» τηλεοπτικά προγράμματα, με την πρεμιέρα του στο NBC το 2017 να σημειώνει τεράστια ποσοστά τηλεθέασης. Έκτοτε, αποτελούσε την κορυφή της prime time ζώνης.

Παραγωγός και παρουσιάστρια του παιχνιδιού ήταν η Έλεν ΝτεΤζενέρις, γεγονός που ίσως ευθύνεται για την πτώση των ποσοστών της τηλεθέασης από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και έγινε γνωστή η κακή συμπεριφορά της απέναντι στο τηλεοπτικό συνεργείο.

Κλείσιμο
Ellen Celebrates ‘Game of Games’ Season 4 with ‘Danger Word’!

Οι συνάδελφοί της κατήγγειλαν την παρουσιάστρια και γνωστή κωμικό για «απαράδεκτες εργασιακές συνθήκες». Συγκεκριμένα, περιέγραψαν το εργασιακό τους περιβάλλον γεμάτο με «ρατσισμό, φόβο και εκφοβισμό», με αποτέλεσμα η 63χρονη να χάσει το κοινό της.


Από το 29% που σημείωνε αρχικά το παιχνίδι στους πίνακες τηλεθέασης, έπεσε τελικά στο 9%. Αναμενόμενο λοιπόν, το NBC να ζητήσει την κατάργησή του από το τηλεοπτικό πρόγραμμα.




Ειδήσεις σήμερα:

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9

«Καταλύτης» οι τοξικολογικές εξετάσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης