Μοντέλο του Playboy ζει ένα δράμα: «Οι άντρες με αποφεύγουν γιατί είμαι... υπερβολικά σέξι»!

Αν και είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες, δεν έχει επιτυχία στους άνδρες - «Φοβάμαι πως δεν θα βρω ποτέ τον έρωτα» - Ακόμα και οι γυναίκες δεν την πλησιάζουν, καθώς την ζηλεύουν

Αν κρίνει κανείς από την εμφάνιση της Ελίζαμπεθ Σεβαλιέρ, θα περίμενε οι άνδρες να κάνουν ουρά πίσω της, όμως η ίδια εξηγεί πως τελικά, συμβαίνει το αντίθετο.

Το εντυπωσιακό μοντέλο του Playboy μίλησε στο Jam Press και εξήγησε πως έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για το αν θα βρει ποτέ τον πραγματικό έρωτα, καθώς είναι υπερβολικά σέξι.


Όπως εξήγησε, οι άνδρες δεν τολμούν να την πλησιάσουν, καθώς θεωρούν ότι δεν έχουν ελπίδες μαζί της και φοβούνται την απόρριψη.

«Μου είναι πολύ δύσκολο πλέον, να βγω για ένα απλό ραντεβού. Οι άνδρες με φοβούνται, γιατί με θεωρούν πολύ όμορφη», λέει η 27χρονη καλλονή.


Τόνισε μάλιστα, πως το ύψος της είναι ίσως είναι απαγορευτικό για τους άνδρες που την πλησιάζουν, μιας και αγγίζει σχεδόν το 1.80.

«Είμαι ψηλή, όμορφη και έχω πολύ έντονη προσωπικότητα. Αν και είμαι πολύ γλυκιά κι έχω να δώσω πολλή αγάπη, δεν προσπαθούν να το δουν αυτό. Κανείς δεν προσφέρεται να με γνωρίσει καλύτερα, ώστε να το συνειδητοποιήσει», είπε χαρακτηριστικά.


Αν και στα social media δέχεται πολύ συχνά έντονο φλερτ -και είναι λογικό, καθώς την ακολουθούν 2.2 εκατ. άτομα μόνο στο Instagram- και το inbox της είναι γεμάτο, οι άνδρες δεν έχουν το ίδιο θάρρος, όταν τη βλέπουν από κοντά.


«Τόσοι άνδρες μου στέλνουν μηνύματα γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έχουν τόσα να μου πουν και μόλις βρισκόμαστε, ξαφνικά δεν μιλάνε. Ουσιαστικά, δεν κοιτάνε την Ελίζαμπεθ, απλά στοχεύουν σε ένα όμορφο κορίτσι», δήλωσε πικραμένη με την στάση των ανδρών που έχει γνωρίσει εώς σήμερα.

Βέβαια, όπως αποκαλύπτει, δεν έχει καλή αντιμετώπιση ούτε από τις γυναίκες, αφού το λουκ της τρομάζει και εκείνες. «Νομίζουν ότι θα τους κλέψω τους άνδρες. Μία γυναίκα κάποτε ήρθε και με έδιωξε από ένα πάρτι, γιατί είδε τον δικό της να με κοιτάει», εξηγεί, τονίζοντας πως αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που δεν έχει γυναίκες φίλες, παρά μόνο 2-3 που γνωρίζονται από παιδιά.


Ελπίζοντας να βρει τον κατάλληλο για εκείνη, η Ελίζαμπεθ Σεβαλιέρ αποκάλυψε πως για εκείνη, ο ιδανικός άνδρας πρέπει να είναι μία ήρεμη δύναμη. «Θέλω να ξέρει τι θέλει και να το διεκδικεί. Αν είναι και ψηλός, θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Δεν μου αρέσει το χυδαίο φλερτ, θέλω να έρθει ευγενικά και να μου πει: "Γεια σου όμορφη, μπορώ να σε ζητήσω σε ένα ραντεβού;. Μου αρέσουν οι παραδοσιακοί τύποι» , δήλωσε κλείνοντας. 




Ειδήσεις σήμερα:

Από σήμερα η δεύτερη ψυχρή εισβολή - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

ΟΗΕ: Οι Ταλιμπάν αποκλείουν τις γυναίκες και τα κορίτσια από την κοινωνική και τη δημόσια ζωή στο Αφγανιστάν

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr