Μετά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η αδερφή της Τζέιμι Λιν «καίει» τους γονείς της: «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση στα 16 μου»

Μετά την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η αδερφή της Τζέιμι Λιν «καίει» τους γονείς της: «Με ανάγκασαν να κάνω έκτρωση στα 16 μου»

Η αδερφή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βγάζει κι άλλα άπλυτα για την ζωή τους στην φόρα - Προχώρησε σε έκτρωση χωρίς να το θέλει - «Η μητέρα μου φόρεσε την απογοήτευσή μου σαν το αγαπημένο της σακάκι»

britney
Μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την καταπίεση που δεχόταν από τους γονείς της στα πλαίσια της κηδεμονίας της, σειρά πήρε η αδερφή της, Τζέιμι Λιν.

Στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ με τίτλο «Things I Should Have Said», η αδερφή της περιγράφει τις δικές της εμπειρίες με τους γονείς τους, ενώ αποκαλύπτει πως στην ηλικία των 16, την είχαν αναγκάσει να προχωρήσει σε έκτρωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, όταν η έφηβη τότε Τζέιμι Λιν ανακοίνωσε στους γονείς της την εγκυμοσύνη της, το πρώτο πράγμα που έκαναν είναι να «μπουν αγριεμένοι στο δωμάτιό της, προσπαθώντας να την πείσουν για το πόσο κακή ιδέα ήταν να γίνει μητέρα».



«Θα καταστρέψει την καριέρα σου, είσαι τόσο νέα. Δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Τώρα μπορείς να πάρεις χάπια και εμείς θα σε βοηθήσουμε σε ό,τι ακολουθήσει. Ξέρω έναν γιατρό που θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς πολύ γρήγορα το πρόβλημα», είπε ο πατέρας της, όπως αναφέρει η ίδια.

Στην συνέχεια, εξήγησε πόσο ανάγκη είχε εκείνη την περίοδο την αδερφή της, Μπρίτνεϊ για να της ανοιχτεί. «Την είχα ανάγκη περισσότερο από ποτέ, ήταν για εμένα η πιο σημαντική φάση της ζωής μου εώς τότε. Κι εκείνη δεν μπορούσε καν να με ακούσει. Ακόμα νιώθω πόνο για αυτό», εξηγεί.

Κλείσιμο
spears_2


Μάλιστα, οι γονείς της όχι μόνο δεν προσπάθησαν να την βοηθήσουν ψυχικά, αντιθέτως μάλιστα, χάρηκαν με τη «νίκη τους». «Η μητέρα μου φόρεσε την απογοήτευσή μου σαν το αγαπημένο της σακάκι», αναφέρει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς έχει τώρα δύο παιδιά, την 3χρονη Άιβι, με τον σύζυγό της Τζέιμι Γουάτσον και την Μάντι, της οποίας την επιμέλεια μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Κέισι Όλντριτζ.




Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος στα ερείπια του Αγίου Νικολάου παρά τη μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι

Καιρός: Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα


Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο... Γκάνθερ της σειράς «Τα Φιλαράκια»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης