Άρης Λεμπεσόπουλος: «Έχω κάνει πολλές εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα»

Άρης Λεμπεσόπουλος: «Έχω κάνει πολλές εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Mega, «Σκοτεινή θάλασσα», την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τη γνωριμία του με μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου

λεμπεσοπουλος
Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός συνάντησαν τον Άρη Λεμπεσόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», για τις επαγγελματικές δυσκολίες, τον χαρακτήρα του, καθώς και για τη στάση του πατέρα του στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός.

Στη δραματική σειρά μυστηρίου του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30, ο γνωστός ηθοποιός αναγνώρισε μια αισθητική από την πρώτη στιγμή: «Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη και τους ηθοποιούς, είπα μέσα μου ότι αυτή θα είναι μια ωραία σειρά, γιατί δεν υπήρχε το στοιχείο της έπαρσης. Βλέποντας τα πρώτα επεισόδια αναγνωρίζω αυτό που υποψιαζόμουν, μια αισθητική που έχει να κάνει με τους ανθρώπους, με το σενάριο, την ωραία εικόνα και μουσική». Πρόσθεσε ότι η επιθυμία του είναι η σειρά να αντέξει στον χρόνο και να αφήσει μια δυνατή ανάμνηση στους τηλεθεατές.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος είχε να εμφανιστεί χρόνια στην τηλεόραση και μία από τις σειρές όπου άφησε το στίγμα του ήταν η «Αίθουσα του θρόνου» του MEGA. «Μου δημιουργεί μεγάλη χαρά όταν μου λένε στον δρόμο ότι με έβλεπαν σε αυτήν τη σειρά», ανέφερε, ενώ μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον Νίκο Ρίζο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3jet8p9yrt)
Κλείσιμο

Παρά την αναγνώριση, ο ίδιος ομολογεί: «Δεν ξέρω τι σημαίνει καταξιωμένος ηθοποιός, αυτά είναι υποκειμενικά». Μίλησε μάλιστα για τις μεγάλες επαγγελματικές του δυσκολίες: «Μετά την “Αίθουσα του θρόνου” δεν είχα δουλειά. Ποτέ δεν χτύπησα πόρτα για δουλειά, ούτε θα χτυπήσω». Ομολόγησε ότι αν τα χρόνια της κρίσης ήταν μόνος, χωρίς τη γυναίκα του η οποία είχε κάποιο εισόδημα, δεν ξέρει πώς θα τα έβγαζε οικονομικά.

Σχετικά με το χρίσμα του «διαδόχου» που πήρε από τον Δημήτρη Χορν, ο Άρης Λεμπεσόπουλος ανέφερε: «Ήταν μια συγκινητική στιγμή, μια ανθρώπινη στιγμή δική του. Όταν με έχρισε ο Χορν διάδοχό του αρκετοί ζήλεψαν και έπειτα με καλούσαν παντού, ίσως για λόγους μάρκετινγκ και επικαιρότητας, αλλά δεν είχα ανάλογη πορεία με εκείνον».

Για τις δουλειές του στο θέατρο, σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος όταν παίζω σε ένα γεμάτο θέατρο, αλλά έχω παίξει και πριν 3 χρόνια για τρεις ανθρώπους, λέγοντας μέσα μου ότι “αυτοί σε τίμησαν απόψε”». Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει εκπτώσεις στο θέατρο, γιατί έπρεπε να ζήσει από αυτό το επάγγελμα, και ότι συμμετείχε σε παραστάσεις που τον έκαναν να υποφέρει. «Είχα συγκρούσεις σε συνεργασίες. Ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου και έχω συγκρουστεί και έχω φωνάξει. Δεν αντέχω να με προσβάλλει κάποιος», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος σχετικά με τον χαρακτήρα του.

Τέλος, για τα παιδιά του ο Άρης Λεμπεσόπουλος είπε: «Όταν ήρθαν στη ζωή πρώτα αυτά σκεφτόμουν και αυτά επικαλούμαι στα δύσκολα. Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς με ελαττώματα». Όσο για τον πατέρα του, ο οποίος έπαθε σοκ όταν του είπε ότι θα γίνει ηθοποιός, σημείωσε: «Ερχόταν ωστόσο σε όλες τις πρεμιέρες μου και κρατούσε αρχείο. Δεν μου είπε ποτέ ότι και εκείνος ήθελε να γίνει ηθοποιός, οπότε ίσως και να έκανα κάτι που ήθελε εκείνος».



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης