Ελένη Καρακάση: «Οι "Άγριες Μέλισσες" χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό»

Ελένη Καρακάση: «Οι "Άγριες Μέλισσες" χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό»

«Πριν το γύσισμα, κάνουμε rapid test» αναφέρει η ηθοποιός, η οποία υποδύεται τη «Ρίζω» στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1

ΚΑΡΑΚΑΣΗ
Στο «Πρωινό» της Παρασκευής 7/1 φιλοξενήθηκε η Ελένη Καρακάση και αναφέρθηκε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», όπου έχει έναν από τους βασικούς ρόλους, τονίζοντας ότι ο κορωνοϊός «έχει χτυπήσει» τους συντελεστές της σειράς, καθώς αρκετοί έχουν βρεθεί θετικοί.



«Ναι, χτυπήθηκαν αρκετά οι Μέλισσες από τον κορονοϊό, όπως όλος ο κόσμος. Το πώς θα μεταδοθούν τα επεισόδια αυτή την εβδομάδα, δεν το ήξερα. Το διάβασα σε ένα σάιτ, αλλά η επιβεβαίωση έρχεται από εσάς. Είναι αρκετοί ηθοποιοί που κόλλησαν, αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει. Αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμα, αλλά δεν σταματήσαμε καθόλου. Αλλάζουν οι σκηνές, αλλάζει το πρόγραμμα συνέχεια» σημείωσε η ηθοποιός.

Μάλιστα, ανέφερε ότι κάνουν καθημερινά ράπιντ τεστ πριν το γύρισμα: «Κάνουμε συνέχεια ράπιντ τεστ και μοριακά. Από την πρώτη μέρα που γυρίσαμε στα γυρίσματα, μετά την πρώτη καραντίνα, γινόταν αυτό το πράγμα συνέχεια».

Σε αυτό το σημείο, οι παρουσιαστές της εκπομπής ανακοίνωσαν ότι οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgzd154n5zr5-st)
Κλείσιμο

Επιπροσθέτως, η Ελένη Καρακάση γνωστοποίησε ότι ο κορωνοϊός «εισέβαλε» και στην οικία της. Ο άνδρας της νόσησε, με αποτέλεσμα να περάσουν την Πρωτοχρονιά...με αποστάσεις. Η ίδια, ωστόσο, δεν κόλλησε, και -όπως υποστήριξε- όσες μέρες ήταν άρρωστος με Covid o σύζυγός της, τηρούσε μέτρα προστασίας, θέλοντας να μην προσβληθεί και εκείνη.

«Δεν κόλλησα. Προσέχαμε πάρα πολύ. Κοιμόμασταν σε χωριστά δωμάτια, φορούσα συνέχεια μάσκα στο σπίτι. Βέβαια, δεν βρισκόμασταν πολύ, γιατί εγώ είχα συνέχεια διπλές παραστάσεις στο θέατρο και εκείνος στο μαγαζί, που τραγούδαγε, δούλευε μεσημέρι και βράδυ» εξήγησε.

Ο άνδρας της είναι πλέον αρνητικός στον κορωνοϊό. «Χθες ήταν η πρώτη μέρα χωρίς μάσκες στο σπίτι, κάναμε πάρτι, ήταν μεγάλη χαρά» υπογράμμισε η Ελένη Καρακάση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ύποπτος για δολοφονία συνελήφθη μετά από… 30 χρόνια - Ανεξιχνίαστα εγκλήματα που συγκλόνισαν τον κόσμο

Γαϊτάνης: Κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ η Ελλάδα στα κρούσματα ηλικιών 0-15 ετών

Ξεκίνησε η απευθείας καταχώριση των ληξιαρχικών πράξεων στο Μητρώο Πολιτών από τα προξενεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης