«Όλα για τη ζωή μας»: Η Ελένη Καρακάση και η Δήμητρα Αλεξανδράκη μιλούν για τη σωματική και ψυχική μας υγεία
Σάββατο και Κυριακή, στις 8:50, στο Mega - Δείτε το τρέιλερ
Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στις 08:50, με έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική μας υγεία.
Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, η εκπομπή εστιάζει στις αυξομειώσεις βάρους και τις συνέπειες όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά, κυρίως, στην υγεία μας. Οι ειδικοί εξηγούν γιατί το «φαινόμενο γιο-γιο», όπως ονομάζεται επιστημονικά, κάνει κάθε φορά πιο δύσκολη την προσπάθεια να χάσουμε βάρος και δίνουν πρακτικές συμβουλές για να διατηρήσουμε με ασφάλεια τα κιλά που χάσαμε.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την ηθοποιό Ελένη Καρακάση, η οποία μιλάει για τις μεγάλες αυξομειώσεις βάρους που έχει αντιμετωπίσει και αποκαλύπτει πώς έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια να διατηρεί σταθερό βάρος.
Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής ενημερωνόμαστε για τη ροδόχρου νόσο και την αντιμετώπισή της, τα οφέλη του μασάζ κοιλιάς, καθώς και για τα αφεψήματα.
Τα ψυχοσωματικά συμπτώματα μπαίνουν στο επίκεντρο της εκπομπής την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει τα ήπια ή πιο σοβαρά συμπτώματα που εκδηλώνονται αποκλειστικά εξαιτίας του στρες και της στεναχώριας, και δίνει πρακτικές συμβουλές για να τα διαχειριζόμαστε και να τα αποφεύγουμε.
Καλεσμένη στο στούντιο είναι το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μιλάει για τα συναισθήματα που δεν εκφράζει και τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που την έχουν οδηγήσει μέχρι και στο νοσοκομείο.
Κλείσιμο
Ακόμα, η εκπομπή απαντά στο ερώτημα αν επιτρέπεται η δίαιτα στα παιδιά, παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την σπατάλη τροφίμων και μας δείχνει δέκα τρόπους για να ενισχύσουμε τον μεταβολισμό μας.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.