Μαρία Αντουλινάκη: «Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι»

Μαρία Αντουλινάκη: «Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας μου έφερνε τρόφιμα στο σπίτι»

Η ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, τη μάχη της με την κατάθλιψη και το ελληνικό #MeToo

antoylinaki
Για το θέατρο, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο, καθώς και τη μάχη της με την κατάθλιψη μίλησε η Μαρία Αντουλινάκη.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Η παγίδα» και τόνισε για τα κοινά σημεία που μπορεί να έχει η ίδια με τη γυναίκα που υποδύεται: «Ο ρόλος μου αφορά μια νοσοκόμα που έχει πέσει σε μία παγίδα. Εύχομαι να αντιληφθώ νωρίς ότι κάποιος δεν είναι αυτό που φαίνεται. Αισθάνομαι ενοχές αν πιστέψω σε έναν άνθρωπο και μετά μου βγει αλλιώς. Είμαι εκδικητική, αν με προδώσει κάποιος».

Όσο για το αν την έχουν προδώσει στη ζωή της, η ηθοποιός απάντησε πως αυτό δυστυχώς, έχει γίνει και σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

«Έχω πέσει σε παγίδες επαγγελματικές, κάποιες φορές δεν πήρα καν χρήματα. Έχω προδοθεί και στα προσωπικά μου. Μάλιστα, όταν ήμουν μικρή, είχα παρακολουθήσει έναν άνδρα κι έχω πέσει στα πατώματα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Μαρία Αντουλινάκη αναφέρθηκε στο #MeToo και τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. «Το 2021 δεν κάναμε θέατρο κι είπαμε να τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Τώρα όλοι στο θέατρο ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα. Αυτά που ακούσαμε, αγγίζουν τη διαστροφή. Καταλαβαίνω τους γονείς μου που δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός», είπε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgxo0mqatj8h-st)
Κλείσιμο

Αποκάλυψε μάλιστα, πως και η ίδια είχε τύχει να δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά στον επαγγελματικό της χώρο. «Έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά σε δουλειά. Τη μια φορά που μου συνέβη, ήμουν με βαριά συμπτώματα κατάθλιψης και δεν ήθελα να μπαίνω στο θέατρο. Όταν ήμουν καλά και μου συνέβη η κακοποιητική συμπεριφορά, έβαλα όρια», εξηγεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgxo5cxv77rt-st)

Για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη, η ηθοποιός εξήγησε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει, συνεχίζει όμως, την ψυχοθεραπεία και έχει αποτελέσματα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgxo22ky0qtd-st)

Τέλος, μίλησε για την περίοδο που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Όπως είπε, εκείνος που τη βοήθησε ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα. Είχα σκεφτεί να παρατήσω αυτή την δουλειά. Δούλευα σαν baby-sitter, σερβιτόρα, αλλά αυτές οι δουλείες δεν ήταν για μένα, μεγάλωνα», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με τόξο στη Νορβηγία - Δανός πολίτης ο δράστης: Πέντε άνθρωποι νεκροί - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ο Ρομπ Λόου με ίδια ρούχα, στην ίδια πόζα το 2021 και το 1985

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο δημόσιος απολογισμός της ζωής του και η σκληρή κριτική στη γενιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης