Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές για ένα βράδυ στις πίστες

Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε το απίστευτο ποσό που έπαιρναν οι τραγουδιστές για ένα βράδυ στις πίστες

Τι είπε για τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη

Konstantina
Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο εορταστικό «Τι λες τώρα» και θυμήθηκε παλιές ιστορίες από την καριέρα της, όπως αυτή που έβγαινε με άλογο στην πίστα, αναφέρθηκε σε παλιές της συνεργασίες και αποκάλυωε ποιο τραγούδι απέρριψε που μετά έγινε μεγάλη επιτυχία.

Για τις άσχημες στιγμές στις συνεργασίες που είχε όλα αυτά τα χρόνια, η Κωνσταντίνα τόνισε: «Με τον Νότη Σφακιανάκη κάναμε ντουέτα που τελικά κόπηκαν γιατί είχε ανασφάλεια ο Νότης».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα σχήμα που συμμετείχε στη Θεσσαλονίκη με Μαρινέλλα, Μοσχολιού και Βίσση: «Είχαμε κάποιες ιστορίες στο σχήμα, αλλά δεν ήμουν η μόνη. Είχαν και οι υπόλοιπες κυρίες τις δικές τους ιστορίες», θυμήθηκε.

Η Κωνσταντίνα μίλησε και για τα πολύ αγαπημένα ντουέτα που έχει κάνει, με τον Βασίλη Καρρά, τον Πλούταρχο, τον Στέφανο Κορκολή και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, αποκάλυψε ότι τα μεροκάματα εκείνη την εποχή ήταν πάνω από 1.000.000 δραχμές και δούλευαν έξι μέρες την εβδομάδα και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τη Linda Evans όταν συνεργάστηκε με τον Yanni.

Τέλος, μίλησε για το τραγούδι που η ίδια απέρριψε, ωστόσο αργότερα έγινε επιτυχία. «Ήταν το “Ότι αγαπώ είναι δικό σου”, που δεν μπήκε στο δίσκο. Μετά όμως βγήκε με διαφορετική μουσική και τότε είχε τις προδιαγραφές για να γίνει επιτυχία», υπογράμμισε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgv76tbce3q9-st)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

«Ανοιξιάτικη» εβδομάδα με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα

Εβδομάδα αποτίμησης των ρεβεγιόν: Έσπασε το φράγμα των 4.000 νοσηλευόμενων

Πώς η πανδημία και οι μεταλλάξεις θα επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης