«Έκανα μία επέμβαση, στένεψαν τον οισοφάγο μου και δεν μπορούσα να φάω» λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Έκανα μία επέμβαση, στένεψαν τον οισοφάγο μου και δεν μπορούσα να φάω» λέει ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Έχω κάνει δύο χειρουργεία και δεν πέτυχαν. Θα χρειαστεί να υποβληθώ σε τρίτο» αναφέρει ο καλλιτέχνης

μαραντινης
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε την Παρασκευή 31/12 ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Οnirama μίλησε για την προσωπική του ζωή και το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου το 2019, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ακόμη, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του, η οποία δυστυχώς δεν έχει ακόμα τελειώσει.



Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τα τελευταία χρόνια, εκτός από τν χωρισμό του από την παρουσιάστρια, είχε και κάποια άλλα ζητήματα να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να νιώθει αρκετά πιεσμένος κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που απέφευγε να δίνει συνεντεύξεις.

«Δεν μίλησα συνειδητά για όλο αυτό. Χωρίς να σημαίνει ότι θέλω κάτι να κρύψω ή ότι δεν θέλω να μιλήσω. Όταν βρεθώ σε κάμερες, θα απαντήσω αυτά που πρέπει να απαντήσω αρκεί να μην ξεπερνάνε τα όρια που έχω θέσει εγώ ως προσωπική ζωή» ανέφερε αρχικά.

Εν συνεχεία, τόνισε: «Είναι μία νέα πραγματικότητα όλο αυτό το πράγμα. Όταν είσαι 15 χρόνια με έναν άνθρωπο κι αλλάζει αυτή η συνθήκη με τη μία, θέλει μία προσαρμογή. Θέλει μία αλλαγή. Να προσαρμόσεις πολλά θέματα. Υπάρχουν παιδιά. Πρέπει να προσαρμοστείς σε μία πολύ διαφορετική καθημερινότητα και να μπεις σε μία άλλη διαδικασία. Δεν ξέρω αν υπάρχει κανόνας για το αρχικό σοκ που περνάς. Μία σχέση κι ένας χωρισμός θέλουν καθημερινή δουλειά».

«Ήταν μία συνειδητή απόφαση και δουλεύτηκε αρκετά και από τις δύο πλευρές μέχρι να παρθεί. Ξέρουμε ότι ένα δύσκολο κομμάτι έχει φύγει. Μία ένταση, μία τριβή, μία φθορά, όπως θες πες το. Λες ότι από αυτή τη σχέση που δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι, την αλλάζω μορφή. Οπότε σίγουρα αυτό σε πάει σε κάτι πιο ευχάριστο. Μέχρι να αλλάξει η μορφή περνάς από διάφορα ψυχολογικά θέματα» τόνισε.

Ερωτηθείς αν συμβουλεύτηκε ψυχολόγο, σημείωσε πως ο ίδιος το έκανε χρόνια, αλλά αυτή την περίοδο το κάνουν από κοινού με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τα παιδιά: «Πηγαίνουμε σε έναν άνθρωπο ειδικό για τα παιδιά με τη Σίσσυ. Ακόμα και τώρα. Προκύπτουν νέα θέματα. Πηγαίναμε και πιο πριν, γιατί η οικογένεια δεν αλλάζει. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι, δεν σημαίνει οτι δεν είμαστε οικογένεια. Για αυτό έγινε αυτό. Για να υπάρχει καλύτερη σχέση σε εμάς τους δύο και τα παιδιά μας. Είπαμε ότι δεν μπορούμε να μείνουμε ζευγάρι, αλλά θα μείνουμε οικογένεια και δουλεύουμε επί τούτου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgtkr7tlihkp-st)

Ακόμη, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του.

«Είχα ένα θεματάκι με την υγεία μου και τείνει να φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μία επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μου είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Έκανα και μία δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μία τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας. Δεν φοβήθηκα, αλλά μου είπαν, αν το αφήσω, μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου. Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω. Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό, αλλά πρέπει να το φτιάξω» συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgtl0hpp4ypd-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκροί ένας 27χρονος και μία 23χρονη από το τροχαίο στην Κατεχάκη

Σάλος από δηλώσεις του νέου υπουργού Οικονομικών της Τουρκίας για την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ


Οι μαντινάδες που άκουσε ο Μητσοτάκης στα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης