Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αποκαλύπτει με ποια συμπρωταγωνίστριά του ήταν ερωτευμένος στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αποκαλύπτει με ποια συμπρωταγωνίστριά του ήταν ερωτευμένος στα γυρίσματα του Χάρι Πότερ

«Κατέληγα να κρατάω πάντα τον καφέ σου στα γυρίσματα, σε αγαπώ και σ' ευχαριστώ που είσαι τόσο άνετη»,  της είχε γράψει 

daniel
20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ, με τίτλο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» και ενόψει του πολυαναμενόμενου reunion του HBO, «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts», ο Ντάνιελ Ράντκλιφ αποκάλυψε με ποια ηθοποιό του δημοφιλούς franchise ήταν ερωτευμένος.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή το reunion της παρέας του Χάρι Πότερ στη μικρή οθόνη, ο 32χρονος πλέον, ηθοποιός ανέφερε πως βρήκε τον πρώτο του έρωτα στο πρόσωπο μίας από τις ηρωίδες.



Αν και πιθανότατα να μην το φανταζόταν κανείς, ο λόγος για την... Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, την ηθοποιό που υποδυόταν την -κάπως ιδιόρρυθμη- Μπελατρίξ ΛεΣτρέιντζ.

Μάλιστα, ο νεαρός τότε ηθοποιός είχε γράψει ένα γράμμα - ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του, αποκαλύπτωντάς της τον θαυμασμό που έτρεφε για εκείνη.

«Αγαπημένη μου Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση να είμαι συμπρωταγωνιστής σου, αλλα΄και το σουβέρ σου, μιας και κατέληγα να κρατάω πάντα τον καφέ σου. Σε αγαπώ. Και απλώς εύχομαι να είχα γεννηθεί 10 χρόνια νωρίτερα, μήπως και είχα έστω μία ευκαιρία μαζί σου. Σου στέλνω πολλή αγάπη και σ' ευχαριστώ που είσαι τόσο άνετη», έγραφε στο γράμμα του ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.


Αφού διάβασε στον «αέρα» την ερωτική του εξομολόγηση στην τότε συμπρωταγωνίστριά του, ο ηθοποιός επισήμανε πως σχεδόν κάθε κομμάτι της ζωής του είναι συνδεδεμένο με μία ταινία του Χάρι Πότερ.

Κλείσιμο
Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts | Official Trailer | HBO Max


«Το πρώτο μου φιλί ήταν με κάποια από εδώ, τα πρώτα μου κορίτσια τα γνώρισα εδώ. Όλα σχετίζονται με τον Χάρι Πότερ, σκέφτομαι τη ζωή μου και τις περισσότερες φορές μου έρχονται στο μυαλό οι εικόνες από το σετ», δήλωσε.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια ένας ακόμη ηθοποιός, ο Μάθιου Λούις, ο οποίος υποδυόταν τον Νέβιλ Λονγκμπότομ στις ταινίες, αυτό δε συνέβη μόνο στην περίπτωση του Ντάνιελ Ράντκλιφ, αλλά όλων σχεδών των ηθοποιών. «Υπήρχαν πολλά φλερτ ανάμεσά μας. Ήταν σαν το σχολείο. Ξαφνικά όλοι έβγαιναν μεταξύ τους και χώριζαν λίγο καιρό μετά, όπως κάναμε, όταν ήμασταν παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρές βροχές σήμερα σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - «Ανοιξιάτικο»... ποδαρικό στο 2022

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την εξέλιξη της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση - Τι ψάχνουν οι Αρχές σε κάμερες και κινητά

Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα για την «αναχαίτιση» της Omicron - Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης