Πώς γεννήθηκε η «Έξαψη» του Βαγγέλη Μαρινάκη - Τι αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου

Πώς γεννήθηκε η «Έξαψη» του Βαγγέλη Μαρινάκη - Τι αποκάλυψε η Νατάσα Θεοδωρίδου

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η ιδέα για τη δημιουργία του πετυχημένου κομματιού

Natasa_Theodoridou
Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως γεννήθηκε η «Έξαψη» σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η ιδέα για τη δημιουργία του πετυχημένου κομματιού.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» τόνισε πως «εγώ, εγώ τα έκανα όλα πάλι. Όταν είχα κάνει το χριστουγεννιάτικο σόου στο MEGA, μιλούσαμε με τον κ. Μαρινάκη και είχα δει τη σειρά Έξαψη και του είπα: "Θέλει ρε παιδί μου μια διαφορετική μουσική". Αλλά δεν φανταζόμουν τίποτα την ώρα που το έλεγα… Να γράψετε, να κάνετε… και μου λέει: "Ωραία, πες ένα τραγούδι". Και του λέω: "Ωραία, γράψε στίχους". Γιατί ήξερα ότι γράφει, δεν το φαντάστηκα. Κι έτσι έγινε. Μετά γεννήθηκε κι άλλο ένα, το "Υπάρχω για σένα"».

«Υπάρχει σκέψη για cd;», ήταν η επόμενη ερώτηση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να απαντάει «να το προτείνετε, δικό σας κανάλι είναι. Να κάνουμε έναν ολόκληρο δίσκο; Μακάρι! Μουσική Πέτρος Ιακωβίδης, στίχοι Βαγγέλης Μαρινάκης και τραγούδι Νατάσα Θεοδωρίδου. Τέλειο!».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgo8dzw3q2rd-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τα Χριστούγεννα - Πού θα βρέξει

Χριστουγεννιάτικη τραγωδία με 30 νεκρούς μετανάστες σε τρία ναυάγια

«Let's go Brandon!» - Αντί για χρόνια πολλά, ο Μπάιντεν άκουσε κωδικοποιημένη βρισιά από Αμερικανό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης