«Μπράβο στο κορίτσι που κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου» λέει η Δωροθέα Μερκούρη

«Μπράβο στο κορίτσι που κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου» λέει η Δωροθέα Μερκούρη

«Αν είναι δυνατόν να είσαι με κάποιον και να σου κάνει κάτι τέτοιο» τονίζει η ηθοποιός

δοροθεα
Στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» βρέθηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου η Δωροθέα Μερκούρη, η οποία όταν τοποθετήθηκε για το σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ξέσπασε σε δάκρυα.



«Μπράβο στο κορίτσι που μίλησε, μπράβο σε όλα τα κορίτσια. Κάνουν έργο τα κορίτσια που μιλάνε και κάνουν καταγγελίες. Κάνουν τεράστιο έργο. Κάνουν κάτι που είναι μεγάλο για την κοινωνία, για τη χώρα τους. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, μπράβο» ανέφερε, με δάκρυα στα μάτια, η όμορφη ηθοποιός.

«Αν είναι δυνατόν να είσαι με κάποιον και να σου κάνει κάτι τέτοιο. Αν είναι δυνατόν να αγαπάς και να σου συμβεί κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κακοποιητική σχέση, από την οποία και πέρασε στο παρελθόν. «Είχα μία κακοποιητική σχέση, δεν υπέστη σωματική κακοποίηση, αλλά ψυχολογική και συναισθηματική. Αυτή η σχέση έκανε κακό και στην καριέρα μου και στις απόψεις μου για το τι ήθελα να κάνω και στις ιδέες μου. Με τον τρόπο του με σταμάτησε, με απέκλεισε, με περιόρισε», είπε χαρακτηριστικά. 

«Κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου για να μπορέσω αυτά τα πράγματα να τα αφήσω πίσω και να συνεχίσω, να είμαι χαρούμενη και να μην φοβάμαι τις σχέσεις. Δίνω ένα μήνυμα στις γυναίκες να μην μένουν σε αυτές τις σχέσεις. Εγώ τότε δεν ήμουν καλά πληροφορημένη. Τώρα πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να το μάθουμε αυτό και στις κόρες μας»,  πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Τέλος, η Δωροθέα Μερκούρη τόνισε ότι μερικές γυναίκες, που έχουν βιντεοσκοπηθεί κατά τη διάρκεια ερωτικών στιγμών με τον σύντροφό τους και έχουν δημοσιευτεί τα σχετικά βίντεο σε πορνογραφικά sites, οδηγούνται στην κατάθλιψη ή ακόμα και στην αυτοκτονία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cglrtaphv6g1-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Το σκεπτικό του Ελεγκτικού Συνεδρίου που άναψε το πράσινο φως για το καζίνο στο Ελληνικό

Η Αστυνομία ψάχνει να συλλάβει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στη Θεσσαλονίκη

Δισεκατομμυριούχος εγκατάλειψε την εκκλησία των Μορμόνων και δώρισε 600.000 δολάρια σε LGBTQ οργάνωση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης