Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» ήταν σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, εφτά μήνες μετά την αποχώρησή του από τους «Κου Κου», επέστρεψε στο ίδιο πλατό.
Ο Κρατερός Κατσούλης, ιδιαίτερα ευδιάθετος, μπήκε… χορεύοντας στο πλατό και όπως αποκάλυψε η Ελίνα Παπίλα, έγινε χαμός πίσω από τις κάμερες με τους πρώην συνεργάτες του.
«Με το που μπήκες μέσα, εντάξει, γνωρίζεις και όλο τον κόσμο εδώ, έγινε χαμός. Όλοι έτρεξαν, χαμός, Κρατερέ ο ένας, Κρατερέ ο άλλος», είπε η Ελίνα Παπίλα.
Ο Κρατερός Κατσούλης είπε από την πλευρά του: «Είναι μεγάλη μου χαρά και είναι συγκινητικό πολύ γιατί αυτό που έχω κρατήσει απ’ όλη τη διαδρομή εδώ πέρα ήταν οι άνθρωποι που γνωριστήκαμε, ήμασταν κάθε μέρα μαζί και για πολλές ώρες. Και που μοιραστήκαμε τη ζωή μας με έναν τρόπο. Δεν έχουν προλάβει να σβήσουν οι αναμνήσεις γιατί δεν λείπω και… 500 χρόνια. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.