Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» ήταν σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, εφτά μήνες μετά την αποχώρησή του από τους «Κου Κου», επέστρεψε στο ίδιο πλατό.
Ο Κρατερός Κατσούλης, ιδιαίτερα ευδιάθετος, μπήκε… χορεύοντας στο πλατό και όπως αποκάλυψε η Ελίνα Παπίλα, έγινε χαμός πίσω από τις κάμερες με τους πρώην συνεργάτες του.
«Με το που μπήκες μέσα, εντάξει, γνωρίζεις και όλο τον κόσμο εδώ, έγινε χαμός. Όλοι έτρεξαν, χαμός, Κρατερέ ο ένας, Κρατερέ ο άλλος», είπε η Ελίνα Παπίλα.
Ο Κρατερός Κατσούλης είπε από την πλευρά του: «Είναι μεγάλη μου χαρά και είναι συγκινητικό πολύ γιατί αυτό που έχω κρατήσει απ’ όλη τη διαδρομή εδώ πέρα ήταν οι άνθρωποι που γνωριστήκαμε, ήμασταν κάθε μέρα μαζί και για πολλές ώρες. Και που μοιραστήκαμε τη ζωή μας με έναν τρόπο. Δεν έχουν προλάβει να σβήσουν οι αναμνήσεις γιατί δεν λείπω και… 500 χρόνια. Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.