Η Μαρία Μιχαλοπούλου έκανε την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα στο χέρι της

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έκανε την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα στο χέρι της

Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες πριν και μετά την επέμβασή της

maria
Την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχει στο χέρι της έκανε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Το νεαρό μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM και αργότερα στη Φάρμα αποκάλυψε με μία φωτογραφία στο Instagram πως έκανε το πρώτο της χειρουργείο και εξήγησε τι είναι το αιμαγγείωμα που έχει εκ γενετής.

Μάλιστα, εξήγησε πως έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχει κάνει την εν λόγω επέμβαση και αργότερα θα χρειαστούν κι άλλα χειρουργεία.

Στο πρώτο στιγμιότυπο που ανάρτησε η Μαρία Μιχαλοπούλου στο Instagram δείχνει στο κοινό το χέρι της με το αιμαγγείωμα ακόμα πάνω του, ενώ στο δεύτερο το χέρι της φαίνεται καλυμμένο με επίδεσμο μέχρι το σημείο του μπράτσου.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγιωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγιωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα. Μην βιαστείτε να μου πείτε καλή αναρωση Γτ θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση».

Δείτε την ανάρτησή της:




Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης