Αντύπας: «Την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα, κόντεψαν να με φάνε»

Αντύπας: «Την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα, κόντεψαν να με φάνε»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον Στράτο Διονυσίου και για τα ακραία περιστατικά που έζησε με θαυμάστριες

antipas
Για τη δικαστική διαμάχη, στην οποία τον οδήγησε η επιτυχία «Μετακομίζω γιατί χωρίζω», αλλά και τις εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του μίλησε ο Αντύπας.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε στις συνεργασίες, τις οποίες έχει ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες.

«Ξεχωρίζω τις συνεργασίες μου με τη Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου. Το 1992, την ημέρα της γυναίκας, ανέβηκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και κόντεψαν να με φάνε. Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992, δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη, όπου βρέθηκε εμπλεκόμενος για τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού «Μετακομίζω γιατί χωρίζω».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgk1lq0lpqx5-st)


«Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ και πήγαν κρυφά από εμένα το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου. Πήγα στα δικαστήρια, το κέρδισα, ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να το πει ο Στράτος Διονυσίου», είπε ο τραγουδιστής.

Τέλος, αποκάλυψε το αγαπημένο του κομμάτι, που έγινε μάλιστα, γρήγορα επιτυχία, το «Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου».

«Από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”. Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, όπως του είχα υποσχεθεί. Το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε στις στροφές πηγαίνοντας προς τον Κάλαμο», δήλωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε το αισθησιακό lap dance που χάρισε Νεοϋορκέζα αστυνομικός στον υπαρχηγό της και... τον έκαψε!

Η επάνοδος των lockdown στην Ευρώπη και τα μέτρα ενόψει Χριστουγέννων λόγω της Όμικρον

Νεκρός ηλικιωμένος άνδρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης