«Με τον Αλέξη είχαμε μία παθιασμένη σχέση» δηλώνει η Γιώτα από το «Bachelor»

«Η έλξη μεταξύ μας δεν κρυβόταν» αναφέρει η Γιώτα Δημήτροβα, η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι μία ανάσα πριν τον τελικό

Στη «Super Kατερίνα» φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου η Γιώτα Δημήτροβα από το «The Bachelor».





Η μελαχρινή κοπέλα αποχώρησε από το ριάλιτι μία ανάσα πριν τον τελικό, στο επεισόδιο της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου. Έτσι, μόνο δύο κορίτσια διεκδικούν πλέον την καρδιά του Αλέξη Παππά, η Αθηνά New York και η Άννα.



Η Γιώτα Δημήτροβα μίλησε για την επεισοδιακή της αποχώρηση, ενώ εξήγησε τον λόγο που επέστρεψε στον Αλέξη Παππά τα κοσμήματα που της είχε κάνει δώρο. Επιπροσθέτως, αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να επισκεφτεί τον Αλέξη Παππά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

«Με τον Αλέξη είχαμε μία παθιασμένη σχέση. Η έλξη δεν κρυβόταν. Μας έδωσε το κλειδί του δωματίου και στις τρεις και πήγα μόνο εγώ. Εγώ πήγα στο δωμάτιό του γιατί ήθελα να καταλάβω μέχρι πού θα το πάει. Να κόψω την αντίδρασή του. Η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου ήταν να μην πάω. Αλλά αν δεν πήγαινε καμία, δεν θα μαθαίναμε. Οπότε είπα να κάνω το πρώτο βήμα. Ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που όσο περισσότερο μου αρέσει κάποιος και τον θέλω, αν ξενερώσω… Αν ήταν μία σχέση που ήταν έξω, δεν θα τα επέστρεφα τα κοσμήματα. Αλλά όταν είναι σε ένα τέτοιο παιχνίδι…

Μου έφυγε αυτό για τον Αλέξη, όταν μπήκα στο δωμάτιο στη Ρόδο. Μπορείς να δείξεις τον πραγματικό σου χαρακτήρα στο παιχνίδι. Δεν κάναμε κάτι στο δωμάτιο. Εγώ στην ουσία κέρδισα από αυτό. Σε κάποια πράγματα πρέπει να ρισκάρουμε. Ο Αλέξης είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Εμένα μου έκανε εντύπωση πως είχε δει πολλά πράγματα για εμένα από πολύ νωρίς» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Γιώτα Δημήτροβα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αράχνη... έκοβε βόλτες στο πόδι Αυστραλής πολιτικού ενώ ενημέρωνε για την πορεία της Covid - Βίντεο


Η τρίτη δόση είναι μια δωρεάν χρονοκάρτα ανανέωσης της ανοσίας, λέει ο Μόσιαλος

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας «Κάρμελ» από τον Κώστα Λαγουβάρδο με νέους χάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr